fbpx

Fenix BC21R V3.0 kerékpárlámpa – városba és terepre

Immár kapható a Fenix új kerékpárlámpája, a harmadik generációs BC21R V3.0 modellje. Aki ismeri az előző verziót, az most örülhet a megnövelt fényáramnak, amely eléri az 1200 lument, és a 142 méteres hatótávolságot. Mint azt már megszokhattuk, itt is csapott fénysugár van kialakítva a különleges reflektornak köszönhetően, amely a távolba és szélesen a bringa elé világít, de nem vakítja el a szembejövőt.

Fenix-BCR21-kerekparlampa

A tartó kialakításának köszönhetően gyorsan felszerelhető és levehető a kormányról szerszámok nélkül, és szükség esetén nagy teljesítményű kézilámpaként is használható. A tartó minden 22-32 mm átmérőjű kormányra passzol, és mivel univerzális darab, ezért mindegyik Fenix biciklilámpával kompatibilis. Az akku egy 18650 méretű, 2600 mAh kapacitású Li-ion cella, amely tölthető egyenesen a lámpatesten keresztül egy modern USB-C csatlakozón keresztül. Szükség esetén két eldobható CR123A típusú, ún. fényképezőgép elemmel helyettesíthető.

A lámpa kényelmesen vezérelhető egyetlen gombbal, amely egy akkumulátor állapotjelző LED diódát is tartalmaz. Ez mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségét, pirosan villogva pedig figyelmeztet a lámpa feltöltésére.

Fenix-BCR21-kerekparlampa

A lámpatest repülőgépipari edzett alumíniumból készült, nem kell tartanunk tehát attól sem ha leesne. A lámpa ütésálló egy méteres magasságból esve, és IP68-as szabvánnyal rendelkezik, ez garantálja a vízállóságot. Öt üzemmód közül választhatunk: 1200 lm – 400 lm – 150 lm – 50 lm és villogó. A legtöbb helyzetben a 400 lumenes mód elegendő fényt ad a biztonságos közlekedéshez. A legalacsonyabb üzemmódban használva pedig akár 33 órán át képes világítani. A lámpa memóriával is rendelkezik, így mindig az utoljára beállított módban kapcsol be, kivéve a villogót.

Fenix-BCR21-kerekparlampa

Elegáns dizájnjával, az univerzális akkumulátor és USB-C töltő kombinációjával, ez a Fenix BC21R V3.0 lámpa egy ellenálló és időtálló darab, amely megállja a helyét a városi bringások és a terepen tekerők kerékpárján egyaránt.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo