fbpx

Felhívás – adományok és kerékpárok gyűjtésére

Tisztelt Bringások!

Az Életrevaló Gyermekmisszió szeretné a segítségeteket kérni. A gyermekmissziónak nagyon sokrétű a tevékenységi köre, de az egyes tevékenységeinkben közös, hogy programjainkat a hátrányos helyzetű gyermekek részére szervezzük. Sport- és kulturális programokról, tanulmányi ösztönzőről, médiaoktatásról (újságírás, filmezés), mentorálásról, drog prevenciós programokról és vakációkról van szó.

Életrevaló Gyermekmisszió

Életrevaló Gyermekmisszió

Lehetőségünk lenne évente többször is többnapos biciklitúrákat szervezni a Szigetközben (szállás, étkezés, utazás biztosítva lenne), de sajnos a legfontosabb technikai feltétel, a bicikli még nem megoldott számunkra. Rengeteg családnak (gyermeknek) nincsen saját bringája, és a kölcsön bicajok leszállítása roppant költséges lenne, aminek fedezetét nem tudjuk egyelőre előteremteni.

Ennek érdekében szeretnénk gyűjtést szervezni, továbbá felújítható bringákat keresünk. Egy helyi (dunaújvárosi) bringabolt segítene a felújításokban. A szigetközi partnerünk (Dunaszigeti Pisztráng Park), vállalta a bringák tárolását. Olyan dolgokkal tudnánk viszonozni a segítséget, hogy minden felajánlót vendégül látnánk családostul egy kalandhétvégére. Amennyiben tud valaki segíteni nekünk ebben a programunkban, azt nagyon megköszönnénk. A biciklik elszállítását is megoldjuk.

A Életrevaló Gyermekmisszió tevékenységeiről itt informálódhattok: www.gyermekmisszio.hu

További információ: Szenczy Tibor; gyermekfesztival/kukac/gmail.com – +36-30/822-4145

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo