fbpx

F1RST magyarországi filmpremier

Időpont és helyszín:
Budapest – Palace Cinemas MOM Park – 2008. május 15. 20:00

A vetítés után DJ Blackdog zenél.

Jegyár:
500.-Ft
A jegyek elővételben megvásárolhatók a Palace Cinemas MOM Park
mozipénztárában (+36 1 9996161).

Támogatók és partnerek:
Fox Racing Shox
Troy Lee Designs
e.13 components
Red Bull
Palace MOM Park
Greeneye

Médiapartnerek:
Bikemag
dalmaMag

[youtube]http://youtube.com/watch?v=sJnxWdIbm1o[/youtube]

Clay Porter, az elismert mountain bike filmes tavaly a Between the Tape című dokumentum filmjével lepte meg a közönséget, idén pedig elhozta nekünk a várva várt F1rst című alkotást.

Clay Porter kamerája a 2007-es Világ Kupa sorozat és a skóciai Világbajnokság izgalmas eseményei mellett rögzítette a sport legnagyobb sztárjainak hazai meneteit is. A F1rstben láthatjuk az Atherton testvérek éjszakai tekeréséről készített lélegzetelállító kötélpályás képeket, Minnaar és Peat közös afrikai edzéseit, valamint azt is, ahogy Sam Hill kegyetlen mészárosként semmisíti meg az ausztrál pályákat.

A Between the Tapehez hasonlóan a F1rst is követi a dokumentumfilmes vonalat, és elrepíti a nézőt Dél-Afrika, Kelet-Európa, Ausztrália, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok lenyűgöző helyszíneire. A F1rst ott kezdődik, ahol a Between the Tape véget ért. Porter egyedi stílusának hatására megnyílnak a kamera lencséje előtt álló versenyzők, és őszintén beszélnek érzéseikről, tapasztalataikról és a sport szeretetéről. Egyetlen film sem számolt be még olyan hitelesen a mountain bike versenyzés különleges világáról, mint a F1rst.

Kvízjáték:
Keresd fel partnereink weboldalait és állítsd össze a betűkből egy Red Bull Metro Rider nevét. A megfejtést írd rá a neveddel együtt a mozijegyre és dobd be a vetítés helyszinén a gyüjtőládába. A vetítés után a helyszinen kisorsoljuk a partnereink által felajánlott díjakat.

E E

Nyeremények:
Fox Racing Shox meglepetés
e.13 bashguard
Dedikált Red Bull Metro Ride DVD
4x2db Palace MOM Park belépőjegy

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások