fbpx

Eurobike Demo Day – beszámoló (4 videóval)

A kiállítást megelőzően még szerdán hivatalosak voltunk az idén másodszor megrendezett DemoDay-re, ami egy teszteléssel egybekötött bemutató a szakma és a sajtó részére.

Nem könnyen találtunk oda a Friedrichshafentől 50 km-re fekvő kisfaluba a DemoDay helyszínére, szerencsére egy SRAM-os autó elvezetett a kacskaringós német falusi tájban.
Végül megtaláltuk a zászlóerdőben fürdő kis települést, ahol több mint 100 cég többezer kerékpárja várta, hogy jól kipróbálják őket.

A szervezők kijelöltek 3 montis útvonalat nagyjából 5 km-es körökkel, könnyű-közepes-nehéz megosztásban, valamint 2 országútis útvonalat a gépek éles bevetéséhez. A helyszín akár a felbolydult méhkas, mindenre felülhetsz mindent kipróbálhatsz.
Igazi mennyország lett volna a hely, ha nem korlátozott volna az „arasznyi lét” a 10-től 18-ig nyitva tartás…

Mire körbeértünk és feltérképeztük, miket is próbálhatunk ki, kellően elkeseredtünk, hiszen rádöbbentünk, hogy a tizedét sem tudjuk kipróbálni a kb. félórás körök alatt mindannak, amit szeretnénk, mondjuk egy Scalpelt, Scalet, 96-et, Epicet és a többi finomságot. Ezért úgy döntöttünk inkább nektek dolgozunk, mint a magunk örömére, ebből született az a 165 kép és a videók, melyeket a következőkben láthattok…


Uploaded by Bikemag

Uploaded by Bikemag

Uploaded by Bikemag

Uploaded by Bikemag

Te melyiket próbáltad volna? Nagyméretű képek, kommentezési lehetőség:
http://pix.bikemag.hu/Eurobike+2008/Demo+Day

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások