fbpx

Eurobike 2008 – hegyigépek 160 képpel

Az országútis képek leválogatása közben akadtak már montik is szép számmal, így összeszedtük belőle az első csokrot, 160 képpel. A kollekció természetesen bővülni fog, hiszen hátravan még a mai nap és közel sem láttunk mindent…

A fő trend továbbra is a karbon, a könnyű össztelós maraton gépek, a karbon vázak felkúsznak az all-mountain és enduró kategóriákba. Terjednek az alternatív hajtások, amelyet jól példáz, hogy a Gates nevű vezető szíjgyártó (pl. ékszíj, vezérműszíj) is belépett az iparágba. Ugyancsak terjednek az alternatív beépített váltórendszerek, pl. a Suntour új V-Boxx-a. Dizájnban még mindig sok a fehér, gumitól a markolatig, illetve a különböző „apró mintás” díszítések.

A következő képsorozatban igyekszünk széles palettát bemutatni és kihegyezni az otthon kevésbé látható különlegességekre. Láthatjátok a vezető márkák egy-egy modelljét, kuriózumokat, mint pl. a holland titángyártó Van Nicholas, vagy az össztelós Merlint, Hot Chilit, Storckot és Centuriont, a Rock Shox palettáját, Hayes Strokert, és még jónéhány érdekes alkatrészt. Egyenlőre itt sem kommenteltünk még, csak a képek beszélnek.

A nagyméretű képeket a Bikemag Pix galériájában találjátok:
http://pix.bikemag.hu/Eurobike+2008/Mountain+Bike

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo