fbpx

Eurobike 2008 – Elindult a show!

A világ vezető kerékpáros kiállítása, az Eurobike, idén 17. alkalommal nyitotta meg kapuit csütörtöktől szombatig a kerékpáros szakma és vasárnap a nagyközönség előtt a németországi Friedrichshafenben. 936 kiállító 36 országból 85.000 négyzetméteren, 13 totálisan feltöltött nagycsarnokban: csak a bejárása is komoly munkát ad stábunknak. Nem lesz könnyű dolgunk beszámolni Nektek…

A kiállításon itt van mindenki, aki számít a szakmában a legnagyobb márkáktól a legkisebb innovatív cégekig. Az egész város és a környék kerékpáros kiállítási lázban ég, mindenhol a csúcsmárkák autóit buszait látni, hihetetlen pörgést látni mindenütt.

A dzsembori már tegnap elkezdődött a Demo Day-el, ahol közel 100 cég termékeit lehetett élesben is kipróbálni a tesztpályákon a közeli Allgäu régióban. A tesztelésen mi is jelen voltunk és kipróbáltuk több márka csúcsgépét. A Demo Dayt végigvideóztuk, melyről hamarosan láthattok egy rövid filmet az oldalon a BringaTV kamerájának jóvoltóból.

A legújabb fejlesztések bemutatását mindenki a kiállításra időzíti, ami elképesztő felhozatalt jelent. A leginnovatívabb és „legdizájnosabb” termékek közül szakmai zsűri választja ki a jelölteket, közülük választják majd az aranyéremmel díjazott terméket és külön a „Green Award” a környezetbarát fődíjast.

A Bikemag stábja mind a négy nap jelen lesz és igyekszünk Nektek beszámolni mindarról, amit láttunk, képekkel, videókkal és szöveges anyagokkal itt az oldalon, valamint a szeptember-októberi és november-decemberi lapszámokban. Hamarosan jelentkezünk!

Addig is, amíg a folyamatosan készülő friss anyagokat feldolgozzuk íme “egy kiállítás képei” – több mint félezer retusálatlan kép a 2002-es és 2003-as Eurobike-ról:
http://pix.bikemag.hu/Eurobike+2002
http://pix.bikemag.hu/Eurobike+2003

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo