fbpx

Elérhetőek a Vredestein kerékpár gumik hazánkban!

Örömmel jelentjük be, hogy több mint egy évtized után újra van magyar forgalmazója a Vredestein kerékpár gumiknak, ezentúl már hazai forrásból is be tudjuk szerezni a neves márka külsőit és belsőit.

Vredestein Black Panther

A Vredestein márkanév a régi olvasóink számára ismerős lehet, hiszen még a magazin nyomtatott idejében írtunk a holland márka gumijairól, biztosan sokan emlékeznek a különféle macskákról elnevezett terep gumikra, mint például Black Panther, Spotted Cat, amik nagyon jól helytálltak a monti maratonokon. Érdekesség, hogy olyan jól működtek ezek a mintázatok, hogy a mai napig ezek adják az mtb gumik mintázatának alapját, sőt még a nevük sem változott, és most újra megvehetjük őket hazai kerékpárüzletekben.

Természetesen nem csak mtb gumik szerepelnek a Vredestein termékpalettáján, hanem kiváló minőségű országúti, gravel, városi, trekking külsők is a kínálat részét képezik. Országúti gumiból például kapható kézzel szőtt szövetszerkezetű, igazán profi minőségű darab is, ami már eléggé a hi-end kategória. Míg terepen a macskák, addig országúton az olasz elnevezések (Superpasso, Fiammante, Freccia, Superiore, stb.) dominálnak, melyek abból adódnak, hogy Olaszországban nagyon erős az országúti kerékpározás, ezért ott könnyebben eladható neveket választottak, illetve olasz tervezők (Giugiaro, Rodolfo Frascoli) segítettek a termékfejlesztésben.

Vredestein Fortezza Senso Superiore

Nem meglepő, hogy ilyen minőséget tudnak gyártani, hiszen a Vredestein fő profilja az autógumi gyártás (biztos mindenki találkozott már óriás plakáttal az utak szélén), tehát a technológiai háttér teljes egészében adott, hogy a kerékpár gumik terén is minőséget tudjanak gyártani.

A továbbiakban még részletesebben fogunk írni a Vredestein márkáról és hamarosan gumitesztekről is olvashattok.

A Vredestein kerékpár gumikat a Moped 91 Kft. forgalmazza hazánkban, közvetlenül megvenni őket pedig a lynxbike.hu oldalon tudjátok.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo