fbpx

Debrecenben is McDonald’s BringaMánia Park

Folytatódik a nyár, tombol a McDonald’s BringaMánia: augusztus 8-án délután Debrecenben randevúzhatnak a kétkerekűek szerelmesei!

McDonald’s BringaMánia Park

McDonald’s BringaMánia Park

A McDonald’s Bringamánia Park Zalakaroson debütált alig két héttel ezelőtt, tartalmas programot kínálva a kerékpárosoknak, vagy a két kerékkel még csak kacérkodóknak, szülőknek és gyerekeknek, sportos bringázóknak, vagy a mindennapi közlekedésben kerékpárt használóknak. A kilátogatók egész nap kedvenc hobbijuknak hódolhattak, a gyerekek a biztonságos közlekedést szolgáló technikákat sajátíthattak el, mélyíthették ismereteiket a kerékpáros KRESZ-ben.

McDonald’s BringaMánia Park

McDonald’s BringaMánia Park

A McDonald’s Bringamánia Park most hazánk második legnagyobb városába, Debrecenbe költözik, az Ötholdas Pagony játszótérre, a Nagyerdőbe. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményre tehát gyönyörű környezetben kerül majd sor, nagyszerű élménnyel megajándékozva a gyerekeket.

Hogy még emlékezetesebb maradjon ez a vasárnap, a szervezők ismét változatos programokat kínálnak délután 15 és 18 óra között:

– BringaMánia ügyességi pálya 5 -15 éves gyermekeknek
– BringaMánia kerékpáros ügyességi verseny
– Biciklis KRESZ teszt kitöltés
– Éremátadás, sorsolás értékes ajándékokkal
– Kerékpáros freestyle „légi-bemutató”
– Bringapóló bemutató – a foci VB után kerékpáros labdajáték – itt is van gólöröm!

McDonald’s BringaMánia Park

McDonald’s BringaMánia Park

A McDonald’s Bringamánia a következő hónapban, szeptember 25-én Győrben folytatódik, az Ifjúság útja Barátság Sportparkban épül fel az ügyességi pálya és érkezik a számtalan szórakoztató program. Szeptember 12-én pedig tényleg minden a bringázásáról fog szólni: Budapesten, a Népstadion területére várják a szervezők a bringázás szerelmeseit. McDonald’s BringaMánia Nap nagyszerű szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak!

Forrás: McDonald’s BringaMánia sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo