fbpx

Bryton Rider 750: Sokoldalúan innovatív

A mai napon mutatta be a Bryton a legújabb gps-es computerét, a Rider 750-et. Az új kerékpáros eszköz 2,8″-os színes érintőképernyővel rendelkezik, képes valódi navigációra és az első olyan computer a Bryton kínálatában, amiben hang alapú hely keresés is van. Ezenfelül tudja kezelni az okos görgőket is.

A Bryton az elmúlt időszakban már kinőtt a kis távol-keleti gyártó kategóriából, több komoly tudással rendelkező gps-es kerékpáros computert dobott a piacra, amik felveszik a versenyt a “nagyokkal” is. Ma is egy olyan eszközt jelentettek be a Rider 750 személyében, ami nagy siker várományosa lehet, színes érintőképernyős kijelző, hang alapú keresés, navigáció, okos görgők kezelése, e-bike kompatibilitás, ezt mind tudja az új computer. Nézzük részletesen!

Színes érintőképernyő

A Bryton Rider 750-ben egy 2,8″-os színes érintőképernyős kijelző található, amibe beépítettek egy Graphical User Interface-t (GUI) is, az új computer így használható a klasszikus kerékpáros módon felül grafikus üzemmódban is, amikor színes, látványos adatmezőkön követhetjük a kerékpározásunkkal kapcsolatos adatokat. A Bryton ígérete szerint kesztyűben is könnyen kezelhető lesz ez a kijelző.

 

Előre feltöltött térképek

A Rider 750 előre feltöltött térképekkel rendelkezik, amiket fél évente tudunk frissíteni, hogy mindig “napra kész” lehessen a computerünk. Gyárilag a főbb régiók térképei találhatóak az eszközben, de más térképeket is le tudunk hozzá tölteni ingyen.

Navigáció

A letölthető OpenStreetMaps térképeknek köszönhetően a Bryton Rider 750 valódi navigációs funkcióval rendelkezik, tehát nem csak egy útvonalat képes végigkövetni, hanem A-ból B-be képes elnavigálni, sőt útvonal követés esetén visszanavigál az útvonalra, ha letérünk róla.

POI/Peak pontok követése

POI és Peak pontokat helyezhetünk el a megtervezett útvonalunkon és a Rider 750 navigáció közben tudja jelezni a pontok közti távolságot, így mindig tudjuk, hogy mennyit kell még menni például a következő pihenőig vagy látványosságig.

Hang alapú keresés

Az internethez kapcsolódva a hangunkat használva is meg tudunk keresni egy helyet a Rider 750-tel, nincs szükség a képernyőn való keresgélésre. Több mint 100 nyelven elérhető ez a funkció, ami megkönnyíti, felgyorsítja a helyek, POI pontok megkeresését.

Okos görgők támogatás

A Bryton Rider 750-be számos okos görgőkkel kapcsolatos funkciót építettek be, ANT+ kommunikációs csatornát használva kapcsolódik az okos eszközökhöz és akár egy komplett edzést is le tud vezérelni a computer. Például a Virtual Ride funkcióval egy a valóságban már megtett útvonal alapján képes egy edzést készíteni, így gyakorlatilag azt az edzést tudjuk teljesíteni görgőn, amit “kint” már megtettünk. De akár egy teljes, előre megtervezett edzést vagy edzéstervet is képes levezényelni.

E-bike támogatás

A Shimano Steps rendszereivel kompatibilis, több mint 160 márka kerékpárjainál különböző adatot ( mód, akku töltöttség, sebességfokozat, stb) tud megjeleníti a kijelzőjén.

3 kerékpáros profil

A Rider 750-ben 3 különböző kerékpáros profil állítható be egyedi elnevezéssel, adatmezőkkel és színekkel.

 

Hamarosan teszteljük!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo