fbpx

Bringás majális Pósteleken

A pósteleki kemping 2 napos programot szervez, íjászokkal, veterán motorokkal és autókkal, koncertekkel és nem utolsó sorban bringásokkal. Lacikonyhák, büfék és bográcsosok gondoskodnak az éhes szájakról, továbbá 2011. május 1-jén nosztalgia felvonulás is lesz…

Bringás majális Pósteleken a Pedáldöngölőkkel

Bringás majális Pósteleken a Pedáldöngölőkkel

Ezen belül – a Bombatölcsérek környékén – kerékpáros dzsemborira kerül sor a Pedáldöngölőkkel! Egész napra (2011. május 1-je) kitelepülünk, piknikezünk, jól érezzük magunkat. (Piknikhez ételt, italt, nasit magunknak visszük.) Már reggel kijelölünk egy pályát; amin kicsik és nagyok, kezdők és sportolók körözgethetnek, ismerkedhetnek a tereppel, 10 órától pedig részt veszünk a felvonuláson.

Bemutató jellegű krossz versenyre kerül sor 11 órától a tölcséreknél. Gyerekeknek és amatőröknek könnyített pálya, 800-1000 m-es körökkel. Nevezés: 300 Ft, díjazás: cukrászdai ajándékutalvány. (Gyerekeknek célba érkezéskor + bonbon) Sportolóknak kb. 1000-1200 m-es pálya. Nevezés 150 Ft, díjazás jelképes. (Az örömködés a lényeg!)

Bringás majális Pósteleken a Pedáldöngölőkkel

Bringás majális Pósteleken a Pedáldöngölőkkel

Szintén 11 órától, a kevésbé megszállott bringásoknak vezetetett túra indul. Útvonala a pósteleki kempingtől a dobozi hídig és vissza, az erdő legszebb részein halad. Táv kb. 12km, jelentkezési díj: 200 Ft.

A krossz pálya a piknik idején végig szabadon használható. Pályára lépni saját felelősségre, műszakilag megfelelő kerékpárral és sisakban lehet! Túrára csak a kerékpár jó állapota a feltétel! (Szükség esetére, túravezetőknél szerszámkészlet is lesz.)

A rendezvény topikja a Bikemag fórumon ide kattintva érhető el.

További információk pedig itt: http://www.postelek.com/

Várunk minden bringást, tereppel ismerkedni vágyókat!

Forrás és fotó: Békéscsabai Pedáldöngölő HKE

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo