fbpx

Bodrogi megérkezett Magyarországra

Csütörtök este fél 11-kor érkezett Budapestre a világbajnoki ezüstérmes kerékpáros Bodrogi László, aki ezúttal egyenesen Pekingbol tért haza. A kínai fovárosban Laci a Nyári Olimpiai Játékok kerékpáros pályáját járta be.

Bodrogi, aki papíron az elit férfi kategória egyenkénti idofutamának éremesélyesének számít, a tereppel kapcsolatban elmondta, elég nehéznek tunik, sok benne az emelkedo. A felfeléket tudta maradéktalanul megnézni, a pálya több részén azonban még útjavítási munkálatok folynak, így nem tudott mindent részletesen megvizsgálni.
bodrogi1.jpg
A Credit Agricole profi csapat versenyzoje, tavaly nyár óta nem járt Magyarországon, akkor is csak a Nemzeti Bajnokságra látogatott haza. Mostani “vakációja” is igen rövid, csak vasárnapig marad. A három nap alatt találkozik majd a MOB vezetoivel, részt veszt az Olimpiai ruhapróbán és természetesen edzeni is szeretne.

Itthon tartózkodásának csúcspontja lesz a vasárnapi Bodrogi Talk-show, melyre április 20.-án,10:00-11:30 közt kerül sor a Millenáris kerékpárpályán a Velo.hu bringamagazin és honlap rendezésében. A beszélgetést követoen lehetoség lesz vázdedikáltatásra és az érdeklodok egy aláírt Bodrogi képeslappal is gazdagodhatnak. Az ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a rendezok.

Forrás: Velo.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo