fbpx

Benkó Barbara az angliai világkupán U23-ban ranglistavezető lett

Az angliai Dalby Forest-ben rendezték hétvégén a hegyikerékpáros világkupa-sorozat második fordulóját. A vasárnap zárult, első olimpiai kvalifikációs időszak utolsó versenyén még volt lehetőség világranglista-pontot gyűjteni, a magyar válogatottnak ez remekül sikerült. Benkó Barbara U23-as bronzérme a korosztályos világkupa összetett ranglista élére repítette.

Benkó Barbara

Benkó Barbara

Az elit férfiak mezőnyében Parti András (EuroOne-Cube Pro MTB Team) 17 ponttal 51. lett, U23-ban klubtársa, Juhász Zsolt 6 ponttal huszadikként zárt. Benkó Barbara (Focus MIG Team) az U23-as női mezőnyben a dél-afrikai futamhoz hasonlóan ezúttal is bronzérmes lett, teljesítménye 60 pontot ért, ezzel a korosztályos világkupa összetett élére került. Meggyesi Gergő a juniorok között indult, az LTV Merida Racing fiatalja a negyvenedik helyen fejezte be a versenyt.

Az elit férfi futamot a cseh Jaroslav Kulhavy, az U23-as férfit az osztrák Alexander Gehbauer, a nőit a francia Pauline Ferrand Prevot nyerte, férfi juniorban a belga Jens Schuermans volt a leggyorsabb.

Teljes eredménylisták ide kattintva érhetők el.

Forrás és fotó: Magyar Mountain Bike  Szakági  Szövetség sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo