fbpx

Az utolsó lehetőség! Nyerj Scott Spark 960 bringát!

A három hónapon át tartó nyereményjátékunkban most lehetőséged van fődíjként egy új Scott Spark 960 mountain bike kerékpárt nyerni.
Decemberben sem kell mást tenned, csak válaszolni néhány új kérdésre és máris részt vehetsz a decemberi fődíj sorsoláson.

Ráadásul, ha minden hónapban válaszolsz az adott havi kérdésekre akkor háromszoros eséllyel lehet a tiéd az új Spark monti!

2021. október 1-től december 20-ig a Scott támogatásával nyereményjátékot hirdetünk, megünnepelve, hogy a márka idéntől közvetlenül elérhető hazánkból, a kiemelt partnerboltokon keresztül.

Mindhárom hónapban (október, november, december) pár kérdést teszünk fel nektek, amiket ha megválaszoltok, akkor harcba szállhatok a decemberi fődíjért, ami nem más, mint egy Scott Spark 960!

Ha mindhárom hónapban válaszoltok kérdéseinkre akkor háromszoros eséllyel nyerhetitek meg a Scott össztelósát.

>>> A decemberi kérdéseket IDE kattintva találjátok.

Nézzük a nyereményt!

A fődíj:

Scott Spark 960 kerékpár (M méretben)

 

A Scott legújabb össztelós montija, ami elöl 130 mm, hátul 120 mm rugóúttal rendelkezik. A hátsó rugóstag szinte nem is látható, ezzel egyedi, letisztult külsőt kölcsönözve ennek a trail fully-nak. A 960-as modellt 1×12 sebességes Shimano XT – Deore mix szettel szerelték, a rugózásért pedig a RockShox és az X-Fusion elemei felelnek. A kiegészítők terén sem kell csalódnunk ebben a bringában, a Scott saját márkájának, a Syncros alkatrészeivel találkozunk mindenhol. Bárki nyeri meg a Scott Spark 960-at, biztosan jó élményeket fog vele szerezni a hazai traileken.
További információkat ide kattintva találsz.

 

>>> A decemberi kérdéseket IDE kattintva találjátok.

A nyereményjáték szabályzatát és az adatvédelmi nyilatkozatot ezen az oldalon láthatod részletesen:
https://bikemag.hu/bikemag-hu-nyeremenyjatek-szabalyzat/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo