fbpx

A Bringalandban online is megrendelhetők a Tour de France csapatok ruhái!

Szeretnél a Tour de France csapatok ruháiban tekerni? Erre most megvan a lehetőséged!A Bringaland kerékpárüzlet forgalmazásában széles választékban és kedvező áron elérhetők a profi csapatok által használt ruhák. A vadonatúj, 2009-es kollekció darabjain kívül, igazi különlegességeket is lehet találni a korábbi évekből, mint amilyen Mario Cipollini világbajnoki meze, vagy Alejandro Valverde spanyol bajnoki trikója. A mezek és nadrágok mellett természetesen kiegészítők (sapkák, kesztyűk, zoknik, stb.) is megvásárolható. Csomagküldést is vállalnak!

A 2009-es és 2008-as csapatruha kollekció megtekinthető és megrendelhető ITT.

Ezen kívül érdemes ellátogatni a boltba illetve érdeklődni, mert az online elérhető dolgok mellett korábbi évekből is van választék.

Ullrich sisakja féláron-Fp1 Race akció
Szeretnél egy ugyanolyan bukósisakot most féláron megkapni, amilyet Jan Ullrich is használt? Megteheted! A korábbi TMobile csapat és sok más ProTour gárda választása volt az elmúlt években az Uvex FP1 Race sisak, melyet most akciósan, 39.900 Ft helyett, típustól függően 19.900 Ft- 21900Ft között megvásárolhatsz a Bringaland Kerékpárboltban.

Uvex FP1 Race jellemzői:

Vérbeli országúti versenybukó, több Tour de France-on szereplő csapat választása. A sisak “”roll over bar”” technikájú erős belső vázzal rendelkezik, mely a pillekönnyű tömeg ellenére maximális stabilitású. Tökéletes illeszkedés a 3D-s IAS rendszernek köszönhetően, mely magasság- és szélességállítást is lehetővé tesz. Dupla inmould, 20 levegőnyilás, 205 g-os súly. A matt felületkezelés látványos megjelenést biztosít, különféle színkombinációkban, 50-55 cm-es vagy 55-59 cm-es fejméretre.
Ára: 19.900 Ft – 21900Ft

Érdeklődés és további infó:

Bringaland Kerékpár Üzlet és Szerviz

Cím: 1071 Budapest, Dózsa György út 64.

Tel.: 06 1 784 5440

E-mail: bringaland@googlemail.com

Web: www.bringaland.hu

Nyitvatartás:

H-P: 11:00 – 20:00

Szo-Vas: 9:00 – 14:00

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo