fbpx

50 új kerékpárral bővült a MOL Bubi

A Budapesten közlekedők igényeinek megfelelően, októbertől ötven új MOL Bubi biciklivel gyarapodott a fővárosi közbringaszolgáltatás flottája. A bővítés azonban itt nem áll le, tervek szerint egy hónap múlva további 310 vadonatúj kerékpárral találkozhatnak a budapestiek.

 

A MOL Bubi közbringaszolgáltatás tavaszi újjászületése óta töretlen népszerűségnek örvend a budapestiek körében. Napról napra egyre többen választják utazásukhoz az almazöld bicikliket, nemrég a napi utazások számának csúcsa is megdőlt.

Jelenleg a közbringa-szolgáltatás keretében 1200 kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva.

A Budapesti Közlekedési Központ látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntött, hogy további 360 almazöld kerékpárral bővíti a flottát. Az első ötven biciklivel október 1-től már találkozhatnak a fővárosban utazók. A további 310 lehívott kétkerekű várhatóan egy hónap múlva érkezik Budapestre. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy még többen válasszák a MOL Bubikat.

 

Így újult meg a MOL Bubi

A MOL Bubi közbringaszolgáltatás első generációját 2014-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a Budapesten közlekedők számára egy gyors, fenntartható és folyamatosan elérhető szolgáltatás álljon rendelkezésre. A biciklik azóta is szerves részét képzik a fővárosi közösségi közlekedésnek. Mivel a felhasználói igények hét év alatt jelentősen változtak, ezért a MOL Bubi közbringaszolgáltatásnak is ideje volt megújulnia, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 2021. május 20-án megszületett a második széria sokkal könnyebben tekerhető, kisebb súlyú, defekttűrő gumikkal felszerelt kerékpárokkal. Azonban nem csak maga a jármű, hanem a rendszer is megváltozott: felhasználóbarát, új weboldal és applikáció készült, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet intézni a biciklik bérlését, emellett új, kedvező díjszabás lépett életbe. A felhasználói visszajelzések és a számadatok egyértelműen alátámasztják, hogy a fővárosi közbringaszolgáltatás sokak kedvencévé vált.

Forrás: bkk.hu

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo