fbpx

Gepida Flake első lámpa

Ha az őszi-téli időszakban nem akarunk óriási lámpával a kormányon bringázni, hanem egy kisebb modellre vágyunk, akkor a Gepida Flake első lámpa lehet számunkra a jó választás, ami kis mérete ellenére jól láthatóvá tesz minket az autósok számára.

A szürke, sötét hónapokban gyakran még nappal is érdemes lámpát használni, egy olyan lámpát aminek a fényét nappali viszonyok között is jól látják az autósok, ezáltal sokat javítva a láthatóságunkon. Ha egy ilyen tulajdonsággal rendelkező első lámpát szeretnénk, ami nem foglal sok helyet a kormányon és még az ára is kedvező akkor érdemes megnéznünk a Gepida Flake első lámpát.

A Gepida Flake egy igazán pici lámpa, ami maximum 100 lumen fényerősséget és 3 Watt teljesítményt tud. 4 üzemmódot építettek a Flake-be, a két folyamatos fény mellett egy villogó és egy pulzáló üzemmód is belekerült, így napszaktól és időjárástól függetlenül is megfelelően látszódhatunk a forgalom többi részvevője számára. A kis méret miatt nincs benne óriási akkumulátor, viszont menet közben is tölthető USB-ről, így akár powerbankról is tudjuk használni, ha hosszabb útra megyünk és látszódni szeretnénk. Található benne töltöttségjelző is, tehát mindig tudjuk előre, hogy mikor fog lemerülni.

A kormányra egy szilikon pánttal egyszerűen felszerelhető a Flake konzolja, amire egy mozdulat feltenni és levenni a lámpát, így könnyedén zsebre tehetjük a Flake-et, amikor otthagyjuk valahol őrizetlenül a kerékpárunkat. A kormány kívül a fejvédőre is felszerelhető (speciális konzollal) a Flake és ott sem zavaró, mert mindössze 19 gramm.

Ajánlott fogyasztói ár: 9 490 Ft
További információkért kattints ide

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo