fbpx

Gepida Blade hátsó lámpa

A Gepida Blade hátsó lámpa fénye 240 fokban látható, ami a 25 lumen fényerő mellett nagyon jó láthatóságot biztosít számunkra. A kedvező árú lámpa az őszi-téli hónapokra jó választás akár a városi bringánkra vagy akár az országútinkra is.

Az óraátállítás után olyannyira megrövidülnek a nappalok, hogy aki munkába vagy iskolába kerékpárral jár az már biztosan oda- vagy visszafelé sötétben teszi meg az utat. Hiába van közvilágítás a kivilágított járművekhez szokott autósok nehezen veszik észre a kivilágítatlan kerékpárost, mondhatnám azt is, hogy öngyilkosság sötétben lámpák nélkül bringázni. Ezért erősen ajánlott jól látható fénnyel rendelkező lámpákat beszerezni, hátsóból például a Gepida Blade-et, ami városi- vagy városon kívüli sportcélú kerékpározás esetén is láthatóvá tesz minket az autósok számára.

A Gepida Blade hátsó lámpa komoly fényerővel (25 lumen) rendelkezik, melynek forrása egy COB led, ami a 240 fokos láthatósággal kombinálva jól láthatóvá tesz minket az autósok számára. A Blade-be öt üzemmódot terveztek, az erős folyamatos és a normál folyamatos fény mellé két villogó (villogó1, villogó2) és egy pulzáló fényű üzemmódot tettek. Az üzemmódok között a lámpán található egyetlen gomb nyomogatásával tudunk váltani, a gomb hosszú nyomásával pedig be-, illetve kikapcsolhatjuk a lámpát. Ezenkívül egy akkumulátor töltöttségi szintjelző is található a lámpán, így tudjuk, hogy mikor érdemes töltőre tenni a lámpánkat. A Blade-ben egy 300 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiát, amit az USB porton keresztül tudunk feltölteni. A lámpát egy szilikon pánt segítségével tudjuk rögzíteni a nyeregcsőre és jó hír, hogy a Blade kompatibilis az aero nyeregcsövekkel is, így az országútisok is bátran választhatják.

Ajánlott fogyasztói ár: 9 490 Ft
További információkért kattints ide

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo