fbpx

Bikefun NIT hátsó lámpa

Az idei lámpakörképünk legnagyobb meglepetése a Bikefun Nit hátsó lámpa. A mini méretéhez képest óriási fényerővel rendelkezik és amikor az árcímkére nézünk akkor eláll a lélegzetünk. Ilyen kedvező áron, USB-ről tölthető, erős fényű hátsó lámpát lehet kapni? Lehet.

Amikor hátsó lámpát kezdünk keresni a bringánkra minden nagyobb márkánál 10eft körül van az induló ár, ha nem valami kis pislogó lámpát akarunk venni, hanem olyat, ami rendesen világít is. A mostani lámpa körképünkből is erősen kilóg a Bikefun Nit árban, a sorban következő legolcsóbb hátsó lámpa majdnem 2,5-szer ennyibe kerül mint a Nit. Ezért mi sem vártunk az egyszerű csomagolásban érkező lámpától csodát, gondoltuk valamennyire világít, a feladatát ellátja, de végül rendesen meglepődtünk. Ugyanis amikor az első lámpák fényéről csináltuk a képeket és a láthatósági festéknek vett festék nem verte vissza a fényt akkor a nálunk lévő villogókat tettük le 20 méterenként az útra, hogy a távolságot szemléltessék, itt történt az, hogy a Bikefun Nit lámpát leghátulra kellett vinni, mert annyira erős volt a fénye a többi lámpa mellett, hogy zavaró volt a képeken. Túl sok technikai adattal nem rendelkezünk a Nitről, de a fenti történet remélhetőleg sokat elmond a fényéről.

A Bikefun Nit ránézésre egy egyszerű lámpa, egy nyomtatott áramkör leddel, amit egy piros burkolat vesz körbe, de ennek ellenére kiégeti az ember szemét. Folyamatos fényt és villogó üzemmódot is tud, amik között a rajta lévő egyetlen gomb nyomogatásával tudunk váltani, illetve a gomb hosszú megnyomásával lehet ki- és bekapcsolni. Ezenkívül egy töltöttség jelző is található a lámpán. USB-ről tölthető, tehát már a közel 4000 Ft-os árért is beépített akkumulátoros lámpát kapunk. A konzolját szilikon pánttal tudjuk rögzíteni a nyeregcsőre, akár feltehetjük egy aero formájúra is, és a lámpa egyszerűen felrakható, illetve levehető a konzolról ha éppen őrizetlenül otthagyjuk valahol a kerékpárunkat.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 690 Ft
További információkért kattints ide.

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo