fbpx

Bikefun Glare 800 első lámpa

A téli sötét hónapokban a hidegen kívül a fény hiánya okozza a legnagyobb problémát, erre a legegyszerűbb megoldás egy jó lámpa, mellyel akár városon kívül is láthatunk, lakott területen pedig villogó módban láthatóságunkat tudjuk javítani. A Bikefun Glare 800 egy igényes multifunkciós első lámpa, mely kifejezetten baráti árának köszönhetően a sötétben bringázók kedvence lesz.

A maximális 800 lumenes fényerőt a két szuper fényes CREE XPG LED biztosítja, gond nélkül lehet vele lakott területen kívül kerékpározni és akár terepre is bátran kivihető, montizáshoz is elegendő fényt biztosít. 4 különböző fényerővel képes folyamatosan világítani, szuper erős módban 5 órát, erősben 10 órát, közepes módban 15 órát, normál üzemmódban pedig 30 órát élvezhetjük a Bikefun Glare 800 fényét.

A folyamatos fények mellett 4 villogó funkciót is belecsempésztek a tervezők a Bikefun Glare 800, lassan normál fényerőn 90 órát, lassan erős fénnyel 20 órát, lassan szuper erősen 10 órát, gyorsan erős fénnyel 45 órát képes villogni. Tehát, ha csak éppen egy villogóra van szükségünk akkor is tökéletesen ellátja feladatát a Bikefun Glare 800. Egyetlen gombot találunk a Bikefun Glare 800-on, amivel minden funkcióját elérhetjük és természetesen ki- illetve bekapcsolhatjuk vele a lámpát. Ha egyszer nyomjuk meg a gombot akkor a lámpa bekapcsol vagy bekapcsolt állapotban a fényerőt tudjuk vele szabályozni, ha kétszer nyomjuk meg egymás után akkor az üzemmódok (villogó vagy folyamatos fény) között tudunk vele váltani, ha pedig hosszan nyomjuk akkor a lámpa kikapcsol.

A Bikefun Glare 800 energiaforrását újratölthető lítium-polimer akkumulátorok biztosítják, melyek a lámpában hagyva USB-ről tölthetőek, körülbelül 10 óra szükséges ahhoz, hogy nulláról teljesen feltöltsük őket. Alacsony töltöttség és töltés alatti jelzőfénnyel is felszerelték a lámpát, jelzi ha már fogytán van ez energia az akkumulátorokban. Az igényes alumínium házas lámpát egy mozdulattal, egyszerűen, szerszám nélkül szerelhetjük fel a kormányra, egy erős gumis pánt tartja stabilan a helyén. IPX4 vízvédelemmel is rendelkezik a Bikefun Glare 800, bátran használhatjuk esőben, de arra azért vigyázzunk, hogy nem búvárlámpáról van szó, még akkor sem, ha tényleg elég masszív és jól záródó külsővel rendelkezik.

Teszteredmény: Kedvező árú, de nagy tudású modell, nagy fényerővel, a két led miatt nagyon egyenletes megvilágítással és terepre vagy gyors országúti edzésre is bőven elegendő a hatótávolsággal. Nagyjából két sáv szélességben terít, ami aszfalton és terepen egyaránt elegendő. 4 fokozatú villogóként is funkcionál és négy fokozatban állítható a folyamatos fény fényereje is, ami előnyösen hat az üzemidejére. Felszerelése pofonegyszerű, így gyorsan le is szedhető. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo