fbpx

BBB Cycling StrikeDuo 2000 (BLS-173) első lámpa

A BBB Cycling StrikeDuo 2000 neve már önmagában beszédes, a 2000 lumenes fényereje gyakorlatilag mindenhova elég, melyhez egy 6700 mAh-s akkumulátor szolgáltatja az energiát. Emellett szépen homogénen szórja a fényt és a színhőmérséklete sem zavarja az emberi szemet. Kifejezetten jó választás azok számára, akiknek nagyon nagy fényerőre van szüksége, mert sokat járnak terepen vagy szeretnek nagy sebességgel bringázni.

A BBB Cycling StrikeDuo családja jól mutatja, hogy mennyit fejlődtek a kerékpár lámpák az elmúlt években, régebben ritkaságszámba ment volna a modellcsalád legkisebb fényárammal rendelkező modellje a StrikeDuo 1200 is, most viszont már nála két erősebb modell is található, a StrikeDuo 1600 és a StrikeDuo 2000, melyeket mind az adott modell maximális fényáramáról neveztek el. A StrikeDuo lámpák mind azoknak készültek, akik minden körülmény között látni akarnak.

A DuoStrike lámpáknál a duo név a fényforrásra utal, ugyanis ezekben a lámpákban duál led található, tehát két led biztosítja a hatalmas fényerőt, a fénysugár formája az optimális látás érdekében ovális alakú. A DuoStrike 2000 egy igazi “látni lámpa”, de a sokféle üzemmódnak (alacsony-, erős-, nagy fényerejű folyamatos fény, nappali-, standard, városi villogó fény) köszönhetően városban, közlekedéshez is használható, melyek között a bekapcsoló gombot nyomkodva tudunk váltogatni, ami töltésvisszajelzőként is funkcionál. Ezenkívül távirányító is jár a lámpához, amivel közvetlenül a kormányról tudjuk kapcsolgatni az üzemmódokat. A távirányító a töltéshez is használt USB-C porthoz kapcsolódik. A hosszú üzemidőről a 6700 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit nulláról kb 4 és fél óra alatt tudunk feltölteni.

A lámpa IPX4-es vízvédelemmel rendelkezik, tehát nem kell megijednünk, ha nedves körülmények között bringázunk vele és kap egy kis vizet az útról vagy az égből. A DuoStrike lámpák gyárilag a StrapFlix konzollal érkeznek, amiket nem csak a kerek formájú, hanem az aero kormányokra is fel tudjuk tenni. A konzolról egy mozdulattal levehető a lámpa, így egyszerűen, mindig magunkkal tudjuk vinni, nem kell a kormányon hagyni a drága lámpát. Ezenkívül kapható hozzá, gopro és sisakrögzítő konzol is, amikre ugyanilyen egyszerűen feltehető.

Teszteredmény:  A maximális 2000 lumenes fényáram mellett gyakorlatilag nem tudunk aszfalton olyan gyorsan menni, hogy kevés legyen a lámpa fénye normális fékek mellett, és terepen is nagyon élesen láthatjuk a tárgyakat. A DuoStrike 2000 szépen, homogénen szórja a fényt, azaz világítja meg az utat, nincsenek világosabb vagy sötétebb foltok, minden egyformán jól látható. A fény színhőmérséklete is elég jó, amit jól mutat, hogy a tárgyak mélységét is jól érzékeljük vele. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Jellemzők:
-2000 lumenes első lámpa duál LED-del és USB-C töltővel
-Ovális fénysugár az optimális látásért mind on-, mind offroad használatkor
-Alumínium foglalat az optimális tartósság és teljesítmény érdekében
-Felfogatás (StrapFix, BLS-192) a csomagban. Alkalmas Ø22-52mm átmérőre, aero kormány kompatibilis
-Akkumulátor: 6700 mAh
-BLS-179 távirányítóval
-Üzemmódok: Alacsony fényerő, Erős, Nagy fényerő, Nappali villogó fény, Standard, Városi, Villogó fény

Ajánlott fogyasztói ár: 44 235 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo