fbpx

BBB Cycling Spirit (BLS-227) lámpaszett

Kerékpározáskor elengedhetetlen, hogy jól láthatóak legyünk, főleg az őszi-téli időszakban, amikor hamarabb sötétedik és rosszabbak a látási viszonyok. A láthatóságnak mindenhol teljesülnie kell, legyen az országút, terep vagy éppen városi kerékpározás. Utóbbihoz szolgál segítségül a BBB Cycling újdonsága a Spirit lámpaszett, ami egy praktikusan felszerelhető első-hátsó villogót tartalmaz.

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy kerékpáros meg tud tenni a saját biztonsága érdekében az, hogy megfelelően látszódik a többi közlekedő számára, ez nyáron a hosszú nappalok idején nem annyira nehéz (kivéve ha éjszaka bringázunk), viszont az ősztől tavaszig tartó időszakban már későn kell fel a nap és korán sötétedik, plusz ezenfelül sokszor van párás, ködös idő, ami tovább rontja a láthatóságot, ezért erősen ajánlott lámpát használni még akkor is, ha jó közvilágítással rendelkező városban közlekedünk. A BBB Cycling Spirit lámpaszettje azoknak készült akik látszódni akarnak és nem szeretnének nagy lámpákat cipelni a kerékpárjukon, hanem egyszerűen felrakható, illetve levehető megbízható lámpákra van szükségük, amit sötétben vagy más rossz látási viszonyok között feldobnak a bringájukra.

A Spirit lámpáknál nem a fényerőt kell nézni, ugyanis nem látni akarunk velük, hanem azt szeretnénk, hogy az autósok elvakítása nélkül látszódjunk, ennek megfelelően az első lámpa maximális fényereje 30 lumen, míg a hátsóé 12 lumen, ami bőven elég arra, hogy egyértelműen észleljen minket a többi közlekedő. Mindkét lámpa 9 üzemmódban (alacsony fényerő, dinamikusan körbefutó, erős, folyamatosan villogó, körkörösen pulzáló, nappali villogó fény, pulzáló, változó villogású, villogó fény) képes világítani, így nem csak minden körülmény közé, hanem az ízlésünknek is megfelelően megtalálhatjuk a kedvenc üzemmódot. A Spirit lámpák memóriával is rendelkeznek, bekapcsoláskor mindig a legutóbb használt üzemmódba kapcsolnak vissza. A lámpákba beépítettek egy olyan funkciót, ami ha érzékeli, hogy közel van a lámpa a lemerüléshez akkor biztonsági villogó üzemmódba kapcsol, mellyel még meghosszabbodik az üzemidő 2 órával, ami segít abban, hogy biztonságban hazaérjünk.

Mindkét lámpában egy beépített 250 mAh-s akkumulátor található, ami Micro USB-ről tölthető. Az USB port fedele önzáródó, ezért nem kell azért aggódnunk, hogy beázik innen a lámpa, ami IPX7 vízvédelemmel rendelkezik. Okosan rögzíthetők egy gumipánt (Strapmount) segítségével a lámpák a kormányra, illetve a nyeregcsőre, szüksége esetén pillanatok alatt fel tudjuk őket tenni vagy levenni. A hátsóhoz még jár egy nyeregkonzol is, amivel a nyeregcső sínhez tudjuk rögzíteni.

Jellemzők:
-8db led, ami jelzi az akkumulátor töltöttségét is
-A Strapmount felfogatás
-12 lumen maximális fényerő folyamatosan világító módban
-A lámpa önzáró USB-porttal rendelkezik az optimális vízállóság érdekében
-Üzemmódok: Alacsony fényerő, Dinamikusan körbefutó, Erős, Folyamatosan villogó, Körkörösen pulzáló, Nappali villogó fény, Pulzáló, Változó villogású, Villogó fény
-Biztonsági mód: Az üzemidőt meghosszabbítja legalább 2 órás villogó móddal
-Memória mód: A lámpa az utoljára használt üzemmódban kezd világítani
-Mikro USB-kábel a csomagban

Ajánlott fogyasztói ár: 28 560 Ft
További információkért kattints ide.

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo