fbpx

BBB Cycling Signal (BLS-137) hátsó lámpa

Ha hatékonyan szeretnél látszódni a forgalomban a szürke, ködös napokon vagy a sötét estéken akkor olyan hátsó lámpára van szükséged, ami több szögből is jól látszik. A BBB Cycling Signal lámpáiban egy teljes COB led sor található, ami remek láthatóságot ad a lámpának és a bringásnak. Emellett a lámpa könnyedén felszerelhető gyakorlatilag bármilyen formájú nyeregcsőre, így az aero országútinkat is díszíthetjük vele.

Az őszi-téli hónapokban a rövid nappalok miatt a bringások többsége sötétben vagy rossz látási viszonyok között kénytelen kerékpározni legyen szó akár városi közlekedésről vagy városon kívüli sportolásról. Ilyenkor kötelező a világítás és erősen ajánlott olyan lámpákat választani, amik jó láthatóságot biztosítanak. Elsőből választhatunk a felhasználásnak megfelelőt (látni is akarunk vagy csak látszódni), de hátulra mindenképpen olyanra lesz szükségünk, ami jól látszódik. A BBB Cycling Signal lámpája a COB ledeknek köszönhetően remekül látható hátulról többféle szögből is. A maximális fényereje villogó módban 50 lumen, ami tényleg nagyon messziről is már jól észrevehető. Kapható belőle első verzió is, ami 100 lument tud és természetesen fehér fénnyel világít.

A funkciók tekintetében minden szükséges üzemmódot megtalálunk a Signalban, szám szerint ötöt, képes folyamatos alacsony és erős fényre, illetve nappali villogó, standard villogó és villogó fényre. Memória funkcióval is rendelkezik a Signal, bekapcsoláskor automatikusan a kikapcsolás előtti utolsó üzemmód indul el. Biztonsági móddal is ellátták ezt a lámpát, ami ha azt érzékeli, hogy hamarosan lemerül az akkumulátor akkor átvált biztonsági villogó üzemmódba, mellyel 4 órával meghosszabbodik az üzemidő, igazán hasznos funkció. A beépített akkumulátort Micro USB porton keresztül tudjuk tölteni, ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a port fedele automatikusan zárul ezzel elkerülve a nem kívánt beázásokat. A Signal IPX7 vízvédelemmel rendelkezik, ezért nem kell megijednünk egy kisebb esőtől, bírni fogja a lámpánk.

Strapmount rögzítéssel rendelkezik a Signal lámpa, ami egy erős szilikonpántos megoldás, melynek az az előnye, hogy kb bármilyen formájú nyeregcsőre tudjuk rögzíteni a lámpát, bátran megvehetjük az aero nyeregcsövű országútinkra is, mert stabilan fel tudjuk majd rakni. Ráadásul nem kell sokat kínlódni a felszereléssel, egy fél pillanat alatt fel tudjuk rakni, illetve le tudjuk venni a Signalt a kerékpárunkról.

Jellemzők:
-Nagy COB LED terület az optimális (oldalsó) láthatóság érdekében
-A Strapmount felfogatás Ø 5-42 mm átmérőre illeszkedik
-A lámpa önzáró USB-porttal rendelkezik az optimális vízállóság érdekében
-20 lumen maximális fényerő folyamatosan világító módban
-Üzemmódok: Alacsony fényerő, Erős, Nappali villogó fény, Standard, Villogó fény
-Biztonsági mód: Az üzemidőt meghosszabbítja legalább 4 órás villogó móddal
-Nappali villogó üzemmód (50lm) a nappali láthatóság érdekében
-Memória mód: A lámpa az utoljára használt üzemmódban kezd világítani
-Mikro USB-kábel a csomagban

Ajánlott fogyasztói ár: 13 025 Ft
További információkért kattints ide.

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo