fbpx

BBB Cycling NanoStrike 400 (BLS-130) első lámpa

A BBB Cycling NanoStrike 400 egy kompakt méretű első lámpa, amivel rossz fényviszonyok között nem csak látszódni fogunk, hanem városon kívüli környezetben is kifejezetten jól fogunk látni. A lámpa méretéhez képest a fényereje igencsak nagy, 400 lumennel bátran nekivághatunk a sötétségnek, de a különböző nagy fényerejű villogó üzemmódoknak köszönhetően még nappali fényben is garantáltan látni fogják a fényét az autósok.

Mára már eljutottunk odáig, hogy egy lámpánál a kis méret és a nagy fényerő már nem egymást kizáró okok, erre nagyon jó példa a BBB Cycling NanoStrike 400 lámpája, ami kis méretével és nagy fényerejével egy rendkívül praktikus első lámpa, bármikor zsebre tehető, mint egy villogó, de teljes értékű nagy fényerőt biztosító lámpaként használható városon kívül is. A 400 lumenes fényerőt egy led biztosítja, amit egy alumínium lámpafej vesz körbe a megfelelő hűtés érdekében (Airflow hűtőrendszer).

A NanoStrike 400 a két folyamatos fény (erős és nagyon erős) mellett villogó üzemmódokat is tud, nappali-, standard- és városi villogó fény üzemmódok közül válogathatunk. A legerősebb (400 lumenes) villogó üzemmódban nappal is látszódni fog a lámpa fénye, míg éjszaka városban kisebb fényerejű villogóként használhatjuk ha nem akarjuk kiégetni a többi közlekedő szemét. Városi üzemmódban 15 lumen fényerő mellett rendkívül hosszú üzemidőt kapunk. A lámpa memória funkcióval is rendelkezik, mindig abba az üzemmódba kapcsol vissza ahol kikapcsoltuk. A bekapcsolást és a funkciók közötti váltást a lámpa tetején található gombbal tudjuk megtenni, ami egyben egy töltöttség jelző is. A NanoSrike 400-ban az energiát egy 1050 mAh-s akkumulátor biztosítja, amit Micro USB porton keresztül tudunk feltölteni a nulláról a maximumra kb 3 és fél óra alatt.

A rögzítésnek egy okos megoldás választottak a NanoStrike 400 tervezői, a StrapFlix konzol a legtöbb kormánnyal kompatibilis, legyen az kerek vagy aero, egyedül a nagyon extrémen lapított, széles kormányokra nem tudjuk feltenni. Csak egy mozdulat és a lámpa feltehető, illetve levehető a konzolról, így ha éppen otthagyjuk valahol a kerékpárunkat akkor könnyedén le tudjuk venni a lámpát és zsebre vághatjuk, nem vesz el extra időt a fel- és leszerelés. Egyébként kapható még gopro és sisak konzol is a NanoStrike 400-hoz, ugyanúgy mint a legtöbb látásra tervezett BBB Cycling lámpához (univerzális konzol). A NanoStrike 400 IPX4 vízvédelemmel rendelkezik, így az őszi esős időben sem kell megijednünk egy kis csapadéktól.

Teszteredmény: Nagyon kis méretű, és könnyű lámpa, amit városban és városon kívül is lehet használni, praktikus választás azok számára, akik egy lámpát szeretnének használni mindenhol. Egész messzire el lehet vele látni, országúton 30 km/h-s sebességhez még bőven elengedő fényt biztosít. A fénye nem teljesen homogén, a fotón is látszik, hogy középen erősebben világítja meg az utat míg a két szélén kicsit gyengébben, viszont közvetlenül a bringa elé is világít, amiért plusz pont jár. A lámpakörkép összesítését ITT találod!

Jellemzők:
-Nappali villogó üzemmód (400lm) a nappali láthatóság érdekében
-Városi üzemmód (15Lm), nagyon hosszú üzemidővel, hogy biztosítva legyen a biztonságos hazajutás
-Üzemmódok:Erős, Nagy fényerő, Nappali villogó fény, Standard, Városi, Villogó fény
-Pántos felfogatással, hogy szinte mindenhova fel lehessen szerelni a kerékpáron
-Alumínium lámpafej AirFlow hűtőrendszerrel (ACS) az optimális teljesítmény érdekében
-Memória mód: A lámpa az utoljára használt üzemmódban kezd világítani
-Akkumulátor: 1050 mAh

Ajánlott fogyasztói ár: 17 505 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo