fbpx

Válassz élethű elektromos járművet gyermekednek

Az autózás népszerűségével a gyerekjátékok közé egyre több, a felnőtt közlekedési eszközökre hasonlító járgány került, mostanra pedig a gyerekek már nem is elégszenek meg a miniatűrizált verziókkal.

Sokkal izgalmasabb beleülni a rájuk méretezett kiasutókba. Hiszen nincs izgalmasabb, mint apa, anya autóját vezetni! Az elektromos járművek elterjedésével már nincs is akkora különbség a hagyományos autók és a játékjárgányok között. Talán emiatt is egyre népszerűbbek a kisgyermekes családok körében ezek a tölthető kisautók.

Móka és tanulás

A vezethető gyerekjárgányok amellett, hogy szórakoztató játékok, hatékony fejlesztőeszközök is egyben. Vezetni nem is könnyű. Kezek és lábak koordinációját igényli, nem véletlen tanítják hónapokig a jogsi megszerzésekor a szükséges mozdulatokat. A gyerekeknél sem sokban különbözik a tanulási folyamat, persze ők még nem veszik komolyan a tájékozódást és a rutint.

Az élmény ugyanakkor a motorikus készségeiktől kezdve a mentális képességekig ugyanúgy megdolgoztatja őket. Kihat az egyensúlyra, a mozgáskoordinációra, a folyamatos manőverezés pedig türelemre inti őket.

A közlekedést az elektromos kisautók vagy quadok persze amennyire lehet, megkönnyítik. A kézreálló kapcsolók és pedálok mellett a könnyen mozgatható kormány is a gyerekekre van méretezve. Ezeknek köszönhetően a 3-8 éves korú gyerekek számára az önálló vezetés utánozhatatlan szórakozás.

Elektromos kisautók kicsiktől nagyokig

A Baby Lion babaáruház tölthető kisautók mellett elektromos quadokkal is elkápráztatja a kicsiket. A Hoops licencelt járművei luxus- vagy sportautók kicsinyített másai. Az elektromos járgányok erős műanyagból készülnek, akkumulátoruk tartós használatra tervezett, ráadásul még fényjátékkal és zenei csatlakozóinak köszönhetően zenével is elszórakoztatja a kicsiket.

A menő kisautók tökéletesen alkalmasak a közlekedési szabályok megtanítására. A szabályok így sokkal jobban rögzülnek, mintha csak elvont szabályként ismételgetjük nekik. Lehet utast is szállítani, de meg kell tanulni, hogy a gyalogost el kell engedni.

Ha többen is együtt játszanak, figyelniük kell másokra is, ami a döntéshozatali képességeket fejleszti, sőt az irányokat és a helyhatározó szavakat is lehet gyakoroltatni játék közben.

Sportos quadok 

A divatautók mellett a sportos járgányok is kedveltek a gyerkőcök körében, akik nagyon élvezik a száguldozást. A felejthetetlen motoros játéklehetőség sajnos csak 30 kiló alatt élvezhető. A súlyhatár alatt bárhova elviszik a gyerkőcöket. De sajnos mi nem lehetünk a szerencsések között. Csak csodálhatjuk az indításkor motorhangot adó, felszerelt műszerfallal rendelkező kisautókat. Ha szeretnél ezeknek a modern játékoknak a viszonteladásával foglalkozni, keresd a Baby Lion ügyfélszolgálatát.

Addig is ismerkedj meg legújabb termékeikkel, és kövesd az áruház megújuló kínálatát.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo