fbpx

Üvegfólia a kíváncsiskodó tekintetek ellen

Manapság szerencsére már mindenki tisztában van vele, hogy mennyire fontos, hogy az okostelefonjaink kívülről is védve legyenek. Védelem szükséges egyrészt a ritkábban előforduló balesetek ellen, amikor leesik vagy megkarcolódik a telefon, de egy fólia megvéd a mindennapjainkban a telefonra rákerülő szennyeződések ellen is.

A leggyakoribb karcolások a táskákban, retikülben érhetik a mobilokat. Legtöbbször a kulcsok vagy valamilyen élesebb, kiálló résszel bíró tárgy ütődik neki a telefonoknak. Nélkülözhetetlen szerepe van ilyen alkalmakkor egy üvegfóliának.

Milyen fajta üvegfóliát válasszunk?

Sokan még műanyag fóliát használnak, ezért nem árt néhány szempontot tisztázni ezzel kapcsolatban. A műanyag fóliával szemben az üvegfólia nem válik el a felületről, nem buborékosodik, nem kopik és nem karcolódik.

Ha üvegfóliát választasz, akkor egy ragasztóréteggel együtt kerül fel az erős üvegréteg a mobiltelefonod kijelzőjére. Ez az üvegfólia hőálló, zsírálló és megvédi a telefonodat mindenféle becsapódástól, nemkívánatos balesetektől.

Az üvegfóliát nagyon könnyű felhelyezni. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy az üvegfólia felhelyezése előtt teljes mértékben le kell tisztítani a telefon kijelzőjét, nehogy éppen a piszoktól legyen buborékos.

Hogyan véd meg jobban az üvegfólia?

Egy üvegfóliával rendelkező telefon, ha leesik, a kijelzője nem törik el szilánkosan, hanem csak a fólia reped el, vagy törik “pókhálósan”. Az alatta lévő felület megmarad egybefüggően. Így a károd is minimális lesz, másrészről pedig, és ez a legfontosabb, nem származik belőle semmilyen emberi sérülés.

Az üvegfólia a készüléked második legdrágább eleme, így érdemes a védelmére pénzt szánni, noha lehet, hogy egy műanyag fólia sokkal olcsóbb. Cserébe viszont nem kell az egész telefonodat kicserélni, így jelentős összegeket fogsz megspórolni.

Fontos, hogy ne noname helyről, külföldről vásárolj, hanem megbízható webáruházból. A HelloCase webshop iPhone üvegfólia választéka számtalan típusú változatot kínál számodra, érdemes végigböngészni őket.

Privacy üvegfólia a kukucskálók ellen

Bizonyára ismerős számodra is, amikor valaki lopva véletlenül vagy éppenséggel direkt nézi vagy egyenesen bámulja a telefonod kijelzőjét. A tömegközlekedési eszközökön ez gyakorta előfordul, sokszor csak a szűk hely adta korlátok miatt. Azonban most ez a problémád is megoldódott!

A HelloCase Privacy különleges gyártású üvegfólia használatakor csak akkor tudod elolvasni a kijelzőt, ha pontosan szemben nézed. Így az oldalról, bármilyen irányból bámészkodók számára tabu leszel, a kijelzőn csak a sötét felületet fogják látni. Az üvegfóliákon ráadásul az ujjlenyomatod sem fog ott maradni, és ez a réteg minden fényt átereszt.

A HelloCase áruházban nemcsak üvegfóliákat, hanem egyéb kiegészítőket is megtalálhatsz a legkiválóbb minőségben. Mobilodhoz választhatsz a legkülönfélébb tokokból, Apple okosórádhoz pedig az óraszíjak legszélesebb választékából böngészhetsz!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo