fbpx

Útmutató az elektromos roller beüzemeléséhez, mobilapplikációval való párosításához

Gyors, környezetkímélő és még testmozgás is egyben. Az elektromos roller előnyeként ezeket mind felsoroljuk, nagyvárosi forgalomban kitűnő lehetőség a közlekedésre. Egyre népszerűbb, így a helyes beüzemeléséhez, mobilapplikációval való párosításához bizonyára jól jön egy útmutató.


Elektromos roller autózás helyett?

A téma igen megosztó a mai társadalmunkban. Többször vetődik fel a kérdés, hogy az elektromos roller valóban megfelelő alternatíva-e az autózás helyett, a nagyvárosokban mennyire segíti ez az okoseszköz a gyorsabb közlekedést és kíméli a környezetet.

Sokan tartják balesetveszélyesnek, de legalább ennyien vannak, akik az előnyei mellett érvelnek, előszeretettel használják és ajánlják az elektromos rollert városokban, kisebb távolságok megtételére.

Ha valaki kipróbálja, elköteleződik e közlekedési forma mellett, amelyet akár kombinálni is lehet a tömegközlekedéssel való utazással, annak érdemes a gyártók közül gondosan választani. A Xiaomishop.hu-nál kapható elektromos rollerek széles választéka elérhető, érdemes körülnézni a weboldalon.

Vettem egy elektromos rollert, de hogyan fog működni?

Nagy az izgalom, megvásároltuk a legmegfelelőbbnek ítélt elektromos rollert, jöhet az üzembe helyezése és a próbakör. Hogy mindent jól csináljunk már az elején, néhány tudnivalót összeszedtünk.

Miután kiemeltük a dobozából, a kormányban lévő elektromos csatlakozókat a jelzett módon össze kell illeszteni, majd behelyezni a kábeleket a kormányrúdba, és a helyére rögzíteni a kormányt.

Következzen a kerekek felfújása, mivel a dobozban lévők nagyon alacsony keréknyomással rendelkeznek, így nem szabad használatba venni őket. Fontos, hogy a használati útmutatóban szereplő nyomásértékre figyeljünk!

Ezen összeszerelési folyamat után lehetséges az elektromos roller és a mobilapplikáció párosítása.

Az elektromos roller és a mobilapplikáció

Az okostelefonunkra a megfelelő mobilalkalmazást töltsük le, használatához internet szükséges, erről gondoskodjunk! Az alkalmazás első használatkor különböző jogosultságokat kér tőlünk, amelyeket ajánlott megadni, majd ezt követően ki kell választanunk a párosítani kívánt rollert.

Bluetooth-on keresztül ismeri fel az alkalmazás a rollert, majd kéri, nyomjuk meg egyszer a bekapcsoló gombot. Ezt követően megjelenik egy videó az elektromos roller rendeltetésszerű használatáról, amit nem lehet átugrani, végig kell néznünk ahhoz, hogy a párosítás sikeres legyen. A videó végén bepipálandó, hogy megértettük a látottakat, hallottakat, és kész is.

Fontos tudnivaló, hogy a rollert fiók alapon lehet használni! Ha más is használja rajtunk kívül, akkor az alkalmazást meg kell osztanunk vele, ha pedig eladjuk, akkor a fiókunkat törölni kell.

Nem bonyolult a párosítás, de mindenképpen nyugodtan, odafigyelve álljunk neki!

(Támogatott tartalom)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo