fbpx

Újdonságok és régi darabok a sneakerheadek világában

Minden évben vannak olyan kiegészítők, ruhák, valamint cipők, amikkel még sosem találkoztunk. Akár egy sneakerről, akár egy futós szettről, akár egy márkás zokniról van szó, a gyártók igyekeznek folyamatosan újdonságokkal előrukkolni. A sneakerheadek számára mindig fontos volt, hogy a lehető legdizájnosabban jelenjenek meg, hiszen ezek a fiatalok szeretnek mindenhol különleges outfitben mutatkozni.

Ebben a cikkben olyan újdonságokat és régi darabokat mutatunk be, amelyek bárhol és bármikor megállják a helyüket.

Brandek, amelyek meghódították a közösségi médiát

Igen sok olyan sportmárka van, ami szinte azonnal be tudja magát lopni az emberek szívébe. A fiatalok nagy része szereti az újdonságokat, az idősebb korosztály pedig odavan a jól megszokott dolgokért. Nem mindenki kísérletezik szívesen, amivel a brandek is tisztában vannak.

A True to Sole adidas Yeezy kollekciója egy igen népszerű, azonban már régebb óta létező kollab, ami a mai napig kapható. A brand máig az egyik legkedveltebb és legsikeresebb streetwear termékekkel foglalkozó vállalata, amely már számos ruhát és cipőt dobott a piacra a snerakerheadek számára.

A legjobb Yeezy modellek

Ha valaki megkérdezi, hogy melyik a legjobb Yeezy lépő, akkor talán azonnal azt lehetne rávágni, hogy a Boost 350 v2, valamint a SYeezy 500. Említést érdemel azonban a Boost 380 is, hiszen ez a mai napig tökéletes választás, ha kényelmes és jó minőségű surranót vennénk. Mindegyik modell jól passzol hétköznapi szettekhez, de kiválóan alkalmasak sportos és melegítős outfithez egyaránt.

Lazább és elegáns összeállításhoz pedig ott van a Boost 350 V2 Black Red, amely elsőre talán feltűnő lehet, mégis egy igen jól kombinálható sportcipő ezen a palettán. Emellett pedig még több garantáltan eredeti modellt és színállást lehet beszerezni, köszönhetően a magyarországi forgalmazónak.

Muszáj megemlítenünk továbbá a Slide Pure papucsot, amely nagyon letisztult, gyakorlatilag egyetlen EVA anyagból áll. A talpán található redők tulajdonképpen design elemeknek tekinthetőek. A logó a sarok alatt kapott helyet. A modell szerepe az volt, hogy a papucs az utcán is teljes értékű viseletté váljon.

Ezekre érdemes figyelni márkás kiegészítők vásárlásánál

Napjainkban igen sok webáruházban kaphatóak hamisítványok. Egyesek próbálják átverni a tömeget, így neves márkáktól vesznek át ötleteket, amiket végül szinte sikerül pontosan le is másolnak. Szerencsére a True to Sole-ban kizárólag bevizsgált termékeket kaphatunk, így itt biztosan nem futhatunk bele abba a hibába, hogy drága pénzért nem valódi sneakert veszünk meg.

A ruhákat és a kiegészítőket a budapesti üzletükben bármikor meg lehet tekinteni és felpróbálni. Ha pedig online rendelnénk, akkor sem kell aggódni, hiszen ha nem tetszik vagy nem jó a méret, akkor 14 napig bármikor vissza lehet azt küldeni. A webáruházból a rendelés könnyű, a szállítás gyors, így pár nap alatt kézhez kaphatjuk az új lépőnket.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo