fbpx

Szurkolni csak stílusosan érdemes!

Időről időre a szokásosnál is jobban felpezsdül az élet a sport világában – ilyenkor kerülnek megrendezésre az országokon átívelő nemzetközi és világbajnokságok, no meg persze az olimpiáról sem szabad megfeledkeznünk.

Persze sokszor megesik, hogy hazánk nem kvalifikálja magát, és nem szerepel egy-egy ilyen rendezvénysorozatban, de szerencsére Magyarország egészen kimagasló sporteredmények elérésére volt mindig is képes. Így aztán legyünk bármennyire is kicsik, alig akad olyan világszintű sportesemény, ahol ne bukkanna fel egy-egy magyar csapat vagy egyéni sportoló. Jóllehet egy-egy ilyen esemény akkor is hatalmas élmény, ha nincs kint az országunk egyetlen képviselője sem, mégis akkor a legnagyobb, amikor magyar csapatért, magyar versenyzőkért izgulhatunk!

Az összetartozás jelképe

Régóta megszokott látvány a magyar zászló különféle méretekben, ám a Deconline.hu szurkolói termékeivel egészen új távlatok nyílnak a szurkolás előtt.

Mert valljuk be, egy stadionban vagy egy-egy város főterén összegyűlni, hogy együtt szurkoljatok, fantasztikusan felemelő érzés. Ugyanakkor még klasszabb érezni az összetartozást, amikor egy-egy szurkolói kegytárgyat viselsz magadon. Akkor bármerre is jársz, mindenki tudja, hogy kiért, melyik csapatért dobban a szíved.

Aligha van annál szuperebb érzés, amikor cinkosan összemosolyogsz vadidegenekkel, mert tudjátok, este mindketten ugyanazt fogjátok csinálni: leültök a képernyő elé, és 90 percen át a leglelkesebb edzőket megszégyenítő elánnal fogtok magyarázni a kedvenc csapatotoknak.

Mivel mutathatod ki a rajongásodat?

Persze itt most ne a klasszikus értelemben vett rajongást értsd, hanem azt a szívmelengető érzést, amit csak akkor lehet érezni, amikor az országod képviselője elindul egy megmérettetésen. Ott és akkor az ország szíve egyszerre és együtt dobban – lélekemelő momentumok ezek.

Hogy minél jobban fokozd az élményt, a megmérettetés idejére – vagy akár azon túl is – válts le néhány hétköznapi használati tárgyadat szurkolói változatra. Mutatunk néhány példát:

  • Tornazsákba pakolhatod a személyes tárgyaidat, és irány a főtér!
  • Hidratáld magad szurkoló üzemmódban is: korsó, bögre és kulacs közül választhatsz.
  • Autós napellenzőt is beszerezhetsz, de akár a kötényed is választhatod innen – egy kis szurkolás némi grillezéssel tökéletes nyáresti program.

Mindenképpen érdemes szétnézni a kínálatban, ne maradj stílusos darabok nélkül!

Legyen személyre szabott!

Persze pazar élmény az összetartozás, az egyformaság, hogy ilyen alkalmakkor nem az egyén számít, hanem a közösség, ugyanakkor a szurkolói kollekció tárgyait érdemes legalább a neveddel ellátni.

Így nem kevered össze másokéval, illetve ha elteszed emlékbe, és évek múltán előveszed, valóban különleges időutazásban lesz részed, hiszen az akkori életed pillanatai köszönnek majd vissza akár a sapkán, akár a táskán keresztül.

Ne hagyd hát ki 2024 nagy sporteseményeit, várd őket felkészülten, legyen szó akár EB-ről, akár VB-ről!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo