fbpx

Női cipőből soha nem lehet túl sok!

Mire van szüksége egy igényes, modern és divatos hölgynek? Cipőre, cipőre és még több cipőre! A női cipő öltözékünk azon darabja, melyből korlátlan mennyiségben képesek vagyunk bevásárolni, akár minden szezonra.

Végtére is a cipő olyan, mint a főétkezés után a desszert: mindig találunk neki helyet! Ki mondta, hogy nem lehet külön szobája a cipőknek? Na jó, ha nem is esünk túlzásokba, abban az esetben is tarthatunk a szekrényünkben több különböző típusú lábbelit.

Nyáron nem hiányozhat a kollekcióból a szandál és a kényelmes papucs, tavasszal és ősszel az átmeneti félcipők, télen pedig hordhatunk csizmát vagy bakancsot. Máris milyen sok pár cipőnk van, pedig színek és stílus szerint még nem is válogattunk.

Miért jobb online vásárolni cipőt, mint a klasszikus boltokban?

A VIBA cipő webáruház női cipő kínálatának minden egyes darabja kiváló minőséget képvisel, használatuk egészen biztosan nem egy szezonra szól. A neves gyártóktól származó színvonalas termékek a kényelem és a minőség összhangját reprezentálják.

Bár valakinek szórakoztató lehet egy kellemes kis cipővadászati túra a plázákban, manapság mégis inkább a webáruházban történő vásárlás kecsegtet jobban. Az otthonunk meghitt nyugalmában, kényelmes karosszékünkből válogathatunk a csodás lábbelik között.

Nem kell parkolóhelyért küzdeni a másik autóssal, nincs szükség sorban állásra, pár kattintással, napokon belül a miénk lehet a kiválasztott darab. S ha valamiért nem passzol a méret, manapság már a csere sem okoz gondot az online kereskedőknek.

Sok esetben az árak is kedvezőbbek az internetes felületeken, mivel a tulajdonosok nem fizetnek drága bérleti díjat és magas rezsiköltségeket a bolt fenntartására. A személyzet is kisebb létszámban dolgozik egy webshopban.

Mit üzen a cipőnk a külvilágnak?

A cipő számos üzenetet közvetít rólunk. Nem is hinnénk, hogy miket tudhatnak meg idegen emberek arról, hogy mennyire vagyunk igényesek a környezetünkre, mennyire vesszük komolyan a munkánkat vagy épp mennyire adunk a részletekre.

Célszerű minden cipőt a rendeltetésének megfelelően és annak helyén használni. Tehát a vízálló csizmát a szabadban. Ahogy esernyőnket lerakjuk a munkahelyre beérve, ezeket a lábbeliket is cseréljük le munkakörnyezetünknek megfelelően.

Nem megyünk be kockás mamuszkánkban dolgozni a gyárba, s ami azt illeti, a hivatali megjelenésnek sem képezi szerves részét a fehér gyógyklumpa. Szóval ne gondoljuk, hogy a cipő nem feltűnő, mert nagyon is észrevehető, és visszás hatást kell, ha nem meggfelelően választjuk ki.

Cipő minden mennyiségben és minőségben

A cipő egy jó befektetés: mindig hordoz valamilyen üzenetet, mindig kifejez valamit. A minőségi lábbeli az egyszerűbb ruházatot is elegánsabbá tudja változtatni. Egészen más a hatása a farmernek pólóval és sportcipővel, mint mondjuk egy tűsarkúval.

Mindig legyen a szekrényben elegendő mennyiségű cipő: az otthoni papucstól, az utcai viseleten át, a szandálokon és félcipőkön keresztül egészen a csizmákig. Öltözékünkhöz és az alkalomhoz illően válasszuk ki a hétköznapi, sportos darabokat, illetve az exkluzív és elegáns modelleket.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások