fbpx

Nem mindennapi arany és ezüst ékszerek

A legtöbben a bizsu mellett arany és ezüst ékszereket hordanak. A 2020-as COVID-19 járvány rámutatott arra, hogy a vásárlást célszerű minél biztonságosabbá tenni. Így van ez az ékszerek esetében is. Számos ékszerbolt ezért nagyobb figyelmet fordított arra, hogy termékei elérhetőek legyenek a weben is.

Ha ékszerről van szó, jobb olyan boltot választani, amely megbízhatónak tűnik, megfelelő referenciákkal rendelkezik, weboldala mindenben megfelel a követelményeknek. Ezt ellenőrizhetjük, ha vásárlás előtt feltérképezzük például a garanciális feltételek meglétét, a kapcsolattartás lehetőségeit.

Minden arany, ami fénylik

Legalábbis azok közül az ékszerek közül, amelyeket a Juta Óra-Ékszer forgalmaz. A 14 karátos sárga- és fehérarany ékszereket Olaszországból hozzák. Az olasz tervezők minden esetben az eleganciára törekednek, gondoljunk csak egy született olasz megjelenésére. A férfiak és a nők egyaránt kifinomultak, ha divatról van szó.

A kevesebb néha több – tartja a mondás. Így van ez az ékszerekkel is. Egy klasszikus, letisztult darab minden öltözékhez illik, soha nem hivalkodó, nem viszi el a tekintet. Több ilyen ékszer közül is válogathatsz, ha úgy döntesz, megleped magad vagy szerettedet egy minőségi ajándékkal.

Ha mégis különleges darabot szeretnél, akkor is megtalálod az elképzelésednek megfelelőt, hiszen a cégnél igyekeznek minden helyzethez megfelelő darabokat kínálni. Ilyen különlegességnek számít például a gyémánt ékszer. Az Indiából származó kövek mindegyike tisztességes kereskedelemből származik. Ha beruházol egy ilyen ékszerre, egy életre tervezhetsz, hiszen egy generációkon át öröklődő ékszert minden családban becsben tartanak.

Ezüstös csillogás

Az ékszerviselők táborának jelentős része esküszik az ezüst ékszerekre. Kevésbé feltűnő darabokról van szó, amelyeket a Ralf Mezger-műhely bocsát rendelkezésre. A családi vállalkozás ékszerészei minden esetben egyedit alkotnak, követik a trendeket. A 925-ös finomságú ródiumozott sterling ezüst ékszereket a fémallergiások is viselhetik.

Az érdekes, gyakran használt sterling kifejezés még a XIX. századi Angliából ered, amikor a pénzérmék, a font sterlingek a már említett 925-ös tisztaságú anyagból készültek.

Melyiket válaszd?

A jó döntést megszabja az alkalom és a stílus. Ha az előbbi megkívánja, érdemes olyan ékszert vásárolni, amely megfelelően tükrözi az ügy fontosságát. Egy eljegyzés, esküvő, kerek évforduló vagy születésnap komolyabb ékszert igényel. Egy figyelmesség, mindennapi használatra szánt ékszer esetén az egyszerűbb vonalból válassz. Mert tudod, hogy az egyszerűség nem olcsóságot jelent! Kifinomult eleganciát, jól kombinálható lehetőséget arra, hogy te vagy a megajándékozott megmutassa stílusát.

Szánj időt a választásra, mert egy nemesfém ékszer általában hosszú időre, akár egy életre szól!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások