fbpx

Ne csak az unokákat nézzük a falon!

Mindenki szeretné feldobni a lakását, a falat. Erre vannak bejáratott módszerek, falióra, képkeretek. Általában családi képeket teszünk ki a keretekben. A sok keretet viszont tisztán kell tartani, erre jó megoldás a vászonkép. Azt nem kell sűrűn takarítani, a legújabb technológiának köszönhetően akár vegyszeres ronggyal is letörölhetjük.

A következőkben megnézzük, hogy milyen képek divatosak, mit tegyünk ki a falra, ha nem csak a rokonokat néznénk. Ebben a Vászonkép Szalon, az ipar egyik piacvezetőjének cikke lesz segítségünkre.

Hogyan válasszunk képet?

Ez az egyik legfontosabb kérdés. Ha olyan falra tesszük a képet, ami üres, vagy csak egy-két apróság, például egy komód van rajta, akkor érdemes a fal színéhez választani a képet. Arra érdemes figyelni, hogy fehér falhoz ne válasszunk fehér hátterű, egyszerű képet, például vonalrajzot, mert az túlságosan belesimul a környezetbe.

Ugyanígy kiválaszthatunk egy hangsúlyosabb tárgyat a szobában, akár a kanapénkat, és ahhoz nézzük a vászonkép színvilágát.

A fekete-fehér képekkel semmilyen falnál nem nyúlhatunk mellé, ezek a képek általában kellemesen elütnek a fal színétől.

Honnan szerezhetünk képeket?

Manapság az internet korában megannyi fizetős és ingyenes oldalt találhattok, ahonnan nagyon szép képeket lehet letölteni. A legtöbb oldalon gyűjteményekbe vannak szedve a képek, így még nagyon keresgélnünk sem kell, hiszen az érdeklődésünknek megfelelően egy helyen lesznek a képek. Vannak olyan fizetős oldalak, amikhez a vászonképgyártóknak, így a Vászonkép Szalonnak is előfizetése van, így ha innen néztünk ki egy képet, segítenek a megvásárlásában.

Ezeknek az oldalaknak a nagy előnye, hogy jó felbontásban vannak fent a képek, így azzal a kérdéssel többnyire nem kell foglalkozni, hogy elég jó-e a kép felbontása egy nagyobb vászonképhez.

Trendi témák

Jelenleg nagyon sok téma hódít, nézzünk meg ezekből párat.

Nagyon divatosak az egyszerűségük miatt a vonalrajzok. Ezek a legtöbb lakásban jól mutatnak, arra vigyázzunk, hogy fehér falra ne nagyon tegyük őket, mert elvész az értelmük.

Választhatunk absztrakt tintafolyásos képet. Ezzel színt viszünk a lakásba, de nem vonja el a tekintetet egy ábra, amire figyelni kell. Ha ennél is több vibrálást szeretnénk, választhatunk intenzív absztraktot is.

Az állati portrék mindig hódítanak, a kedvenc állatunk a szoba falán mindig jó ötlet lehet. Itt a választott kép hátterére figyeljünk oda, de a legtöbb falra tökéletesen passzolnak.

Amivel szintén soha nem lőhetünk mellé, azok a növényi képek, ezekből inkább a felnagyított változatok. Annyira vonzzák a tekintetet, hogy muszáj rájuk odafigyelni.

Legyen szó akár családi képről, akár vonalrajzról vagy absztraktról, egy vászonkép mindig jó megoldás, hogy feldobjunk egy szobát.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo