fbpx

Ne csak a testet, a szellemet is eddzük!

A baráti és családi összejövetelek sokak számára elképzelhetetlenek izgalmas társasjátékok nélkül, hiszen nemcsak mindenhol játszhatóak, de kicsiknek és nagyoknak egyaránt találhatunk szórakoztató táblás vagy kártyajátékot.

 

 

A hagyományos kártyajátékok, mint a francia kártyával játszott römi vagy póker, illetve a 32 lapos magyar kártyás zsírozás, makaó vagy Csapd le csacsi! sokak kedvence. Mi a titkuk? Talán az, hogy rengeteg verzióban játszhatóak, és nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy játékot velük. Generációkat kötnek össze, gyerekek és felnőttek számára egyaránt lebilincselő élményt kínálnak útközben, nyaralás alatt vagy a strandon. Nem véletlen, hogy a társasok Oscarját is egy ilyen típusú nyerte, ismerkedj meg vele, és szerezd be a Triót a Reflexshop kártyajáték kínálatából!

Mert nem a méret a lényeg!

A kártyázásról sokaknak a pasziánsz jut eszébe, ami egy időben népszerű volt, és sokak számára kínált jó szórakozást az unalmas percekben. De a legtöbb kártyajáték ennél jóval izgalmasabb, ráadásul párban vagy csapatban játszható.

Egyes források szerint bizonyos típusai már a korai századok óta ismertek, és kínai vagy koreai eredetűek, bár a mai megjelenésükben csak a 15. század óta játszunk velük. Minden nemzetnek megvannak a sajátos paklijai, de a legismertebb kétségtelenül a francia kártya, illetve az azzal játszható játékok. De több száz különböző, hasonló típusú változat lát napvilágot évről évre, és nyeri el a gyerekek és felnőttek, valamint a legrangosabb díj zsűrijének tetszését.

Minőségi idő, nevetés és élmény minden korosztálynak

Az egyszerűen játszható kártyajátékok már óvodáskortól felhőtlen szórakozást, rengeteg mókát és kacagást kínálnak nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőttek számára is. Nagyszerű lehetőséget teremtenek arra, hogy a kicsiket játékosan és észrevétlenül oktassuk, fejlesszük, megtanulják általuk a számok felismerését vagy akár a szorzótáblát, az óra leolvasását, illetve néhány alapvető készséget, a csapatjátékot. A magyar kártyával játszható egyszerű, pörgős játékok, valamint az Uno vagy a Solo igazi klasszikusnak számítanak.

A felnőtteknek szóló örökbecsű, valamint az újszerű, akár közkedvelt táblás társasokon alapuló szórakoztató és stratégiai kártyajátékok remek kikapcsolódást nyújthatnak akár párban, akár egy családi-baráti társaságban szeretnénk szórakozni.

Mit tud az Oscar-díjas Trio?

A társasjátékok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy sikerélményt tudhassunk a magunkénak, de emellett megtanuljuk kezelni a kudarcot is, amikor veszítünk.

Családi és baráti összejövetelek, gyerekzsúrok hangulatát még jobban feldobhatjuk, ha bevetjük a legrangosabb díjat elnyert kártyajátékot, a Triót, amely egyedülállóan ötvözi a memória- és a blöffölős kártyajátékok izgalmát. Különleges játékélményt kínál 7 éves kortól 3-6 játékos számára, és már-már függőséget okoz. Egyszerű szabályok szerint játszható, mégis szenzációs és pörgős játék, amelyet nehéz megunni, így hamar a társaság kedvencévé válhat.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo