fbpx

Milyen előnyei vannak az alumínium sátorváznak?

Alumínium sátorvázakat használnak különböző rendezvényeken, munkahelyi programokon, sportnapokon. Vannak olyan cégek, amelyek működésénél elengedhetetlen, hogy rendelkezzenek ilyen eszközzel, például a rendezvényszervező cégek esetében.

Ha rendszeresen rendeznek különféle programokat saját hatáskörben, akkor egy-egy ipari vállalatnak sem rossz beruházás egy mobil változat, hiszen hosszú távon kifizetődő.

A következőkben az alumínium sátorvázak előnyeiről, felhasználási területeiről lesz szó, a cikk elkészültében az ILMARKET.HU volt segítségünkre.

Az alumínium sátorvázakról általában

Ezekekkel az eszközökkel leggyakrabban különféle rendezvényeken, sportnapokon, falunapokon, esküvőkön találkozni. Mivel mobil szerkezetekről van szó, ezért nincs szükség többnapos előkészületekre, gyorsan összeállíthatóak. Az alumínium sátorvázak jól bírják az időjárás viszontagságait, védenek az eső és a nap ellen is.

Az alumínium sátorvázak előnyei

Ennek a terméknek több előnye is van. Ha az anyagát nézzük, az alumínium minden előnyös tulajdonságát bírja. Könnyű tisztán tartani, illetve 100%-ban újrahasznosítható anyag, így nem károsítja annyira a környezetet, mintha más anyagot választanának. Mivel az anyag könnyen csíramentesíthető, ezért kényes helyeken is használható. Az alumínium korrózióálló, így viszonylag hosszú élettartamú.

Mivel ezek a sátorvázak összetételük és kialakításuk miatt további karbantartást nem igényelnek, ezért költséghatékonyak.

Szerkezetük praktikus, könnyen összecsukhatóak, ezért szállításukhoz nincs szükség komolyabb személyzetre. Ugyanezen okból az összeszerelésükhöz is elég akár 2-3 ember.

Mivel az alumínium könnyű, így ezek a sátorvázak sem nehezek, így egy nagyobb rendezvény megépítése sem vesz igénybe nagyobb energiát.

Hova ajánlják a sátorvázakat?

Az ILMARKET.HU-nál kapható sátorvázakat is számos eseményen használhatják.

Rendezvényszervező cégek számára különösen hasznos termék, hiszen strapabíró, viszont minimalista kialakítása miatt nagy a dekorációs szabadság.

Piacokon, vásárokon akár egy stand funkcióját is betöltheti, hiszen nincs szükség komoly erőre az összeszereléshez.

Üdülőövezetek, szórakoztatási helyszínek szezonális kapacitásnövelésére is alkalmazhatják, mivel könnyen összecsukható és tárolható, így nincs extra tárolási költsége.

Önkormányzatoknál különböző rendezvényeknél elengedhetetlen eszköz. Ilyen lehet a majális, különféle falunapok, sportrendezvények, családi rendezvények.

Ezek az eszközök bárhova telepíthetőek, nincs szükség alapra, megállnak füvön és salakos pályán is.

Legyen szó bármilyen céges rendezvényről, az alumínium sátorvázak megfelelőek lehetnek annak kivitelezéséhez.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo