fbpx

Milyen AV technikai eszközökre van szükség céges összejövetelek esetén?

Minden esemény más és más, ezért eltérő hangosításra és vizuáltechnikai eszközök beszerzésére van szükség. Lehet szó egy baráti társasági összejövetelről vagy családi eseményről, ezek kisebb volumenű eszközigénnyel rendelkeznek.


Más a helyzet egy céges összejövetel, csapatépítés vagy kisebb-nagyobb kiállítás alkalmával. Ami minden esetben közös, hogy a kivitelezést végző céggel folyamatos kommunikációt kell biztosítani, hogy már az elején egyértelműen tisztázva legyenek az igények és elvárások.

A kiállítások, csapatépítők eszközigénye

Az esemény nagyságától függően több területen is felmerül a hangosítás, az audio- és vizuáltechnikai eszközökkel való ellátás igénye. Általában az ilyen jellegű eseményeknél mindig szokott lenni valamilyen prezentáció, amelyet szeretnek a szervezők kivetíteni. Szűkebb körű ünnepségnél ez egy kisebb teremben szokott történni, nagyobb kiállításoknál az erre a célra kialakított előadótermekben, konferenciarészlegen.

Kiállítások esetében szükség van az egyes kiállítói standok hangosításának megvalósítására is, és ezzel egyidejűleg az egész kiállítás hangvezérlésére, hiszen előfordulhat, hogy egyszerre kell kommunikálni az összes jelenlévő emberrel, aki a teremben van. Létezhetnek még külön helyiségek is, amelyeknél kérheti a szervező a hangosítás kialakítását.

Az AVmax az audio- és vizuáltechnika élvonalában

Akár kisebb rendezvényről vagy egy nagyobb horderejű esemény hangosításáról van szó, az AVmax élen jár mindenféle igény megvalósításában. Megalakulásuk óta már több száz rendszer tervezésén és telepítésén vannak túl. Ügyfeleik között megtalálhatod a nagy multinacionális cégeket éppúgy, mint a kormányzati szerveket, közigazgatási, oktatási intézményeket, valamint hoteleket, vendéglátóipari egységeket.

Az AVmax Rendszertechnika gyártói között megtalálod az összes piacvezető céget, melyek audio- és vizuáltechnikai rendszerei kiváló minőségűek, lépést tartanak a legújabb és legfejlettebb technológiával. Ezzel egyidejűleg ezek a modern eszközök egyszerűen kezelhetőek és használatuk maguktól értetődő, könnyen tanítható.

Az AVmax nagysága abban rejlik, hogy tanácsadóik nemcsak az adott AV feladat megoldására koncentrálnak, hanem figyelembe veszik az adott intézmény, dolgozói csapat egyéni és egyedi sajátosságait is, valamint az adott épület, a benne lévő helyiségek belsőépítészeti előírásait.

Fontos a cég számára a folyamatos kommunikáció, nemcsak a megrendelővel, hanem az intézmény több ágazatával, ezért egy összehangolt munka révén alakulhat csak ki a végleges rendszer és az audio-, vizuáltechnikai megoldás.

Hangtechnikai rendszereikkel ellátott kiállításaik között érdemes megemlíteni a HVG Állásbörzéjét, melyet AVmax hangosításával valósítottak meg. A közel 4 méteres PROJECTA vetítővászon és az EPSON csúcskategóriás, 15.000 ANSI lumenes fényerejű projektorával garantálják a rendezvény egész napos előadássorozatának maximális minőségét!

(Támogatott tartalom)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo