fbpx

Legyen neked is több szabadidőd!

Közhelynek számít napjainkban, hogy állandóan rohanunk és mindenki időhiányban szenved. Hogy miért van ez? Egyre több a feladat, egyre többet ingázunk a munkahelyünkre vagy a gyerekek különórái miatt érezzük azt állandóan, hogy nincs időnk semmire? A válaszok sokfélék lehetnek, de az élmény mégis közös: nincs időnk MAGUNKRA!


Több énidő kellene

A legtöbbször amikor úgy érzed, azt se tudod, hol áll a fejed, az egyre szorongatóbb érzés oka végső soron az, hogy semmi időd nem jut arra, hogy te feltöltődj, hogy úgy érezhesd, igazán élsz. Kevesen vagyunk olyanok, akik csak és kizárólag a pörgésben érzik jól magukat és nem vágynak időnként arra, hogy megpihenhessenek. De még azok is, akik mindig intenzíven élik az életüket, még ők is vágynak arra, hogy időnként olyan dologgal élvezhessék a nyüzsgést, ami valóban róluk szól.

 

Hogyan lehet több szabadidőd?

A legtöbb dolgunk olyan, hogy muszáj megcsinálni. Dolgozni kell, hogy legyen pénzünk. A gyerekekkel is foglalkoznunk kell, hisz ez is a feladataink közé tartozik. Valljuk be őszintén, hogy a legtöbb feladatunkban ráadásul meg tudjuk találni az örömet is vagy a fejlődés lehetőségét, ami miatt szívesen csináljuk ezeket. De akkor honnan kellene időt elvennünk annak érdekében, hogy mégis kicsit szabadabbak lehessünk?

Elárulom: a házimunkától! Ha kevesebb a feladat otthon, vagy legalábbis kevesebb időt igényel, akkor több időd marad olyan dolgokra, amelyek valóban boldoggá tesznek, miközben élvezheted a tiszta és rendezett otthon kényelmét is. Nem erre vágyik a szíve mélyén a legtöbb ember? Kivéve talán a Jó barátokból Mónikát, de azt hiszem, még ő is értékelné a profi készülékeket, amelyekkel valóban hatékonyan varázsolhatja csillogóan ragyogóvá a lakást.

A megfelelő háztartási eszközök és készülékek nagyon sok időt és energiát is spórolhatnak neked, miközben azzal, ha gyakrabban teszel egy kicsit a tisztaságért, akkor a hétvégi nagyobb takarítást is könnyebben megúszhatjátok és több időtök marad pihenni. De milyen eszköz vagy készülék képes erre?

Vásárolj te is vezeték nélküli porszívót!

A Roidmi.hu vezeték nélküli rúdporszívóival te is hatékonyan takaríthatsz és takarékoskodhatsz közben az időddel is. Jól hangzik, nem igaz?

A vezeték nélküli porszívók a fali dokkolón tárolhatóak és tölthetőek, ezért mindig kéznél vannak. A legtöbb seprűvel végzett munkádat kiváltják és a hagyományos porszívódat is nyugdíjba küldheted.

Ezek a modern porszívók nagyon könnyűek és teljesen szabadon, gyorsan takaríthatsz velük. Azzal, hogy gyorsan átfutsz vele a konyhán főzés után vagy az étkezőben evés után, az egész lakás tisztább is és pormentesebb is lesz egyben, így máshol is kevesebb munkád lesz, mint eddig.

Minőségi HEPA szűrő, hosszú üzemidő és modern otthonokba is remekül illő dizájn mellett ezek a porszívók óvják a derekadat, időt spórolnak és biztosítják a bosszankodásmentes porszívózást. Ha eddig nem a porszívózás volt a kedvenc feladatot, ez most biztosan változni fog!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo