fbpx

Legyen menő a hevítőkészüléked!

Ma már a dohányzás egyáltalán nem menő, hiszen az emberek nagy része tisztában van azzal, hogy milyen káros következményei vannak a szervezetre nézve. Mégis rengetegen dohányoznak, de nagyon sokan vannak, akik nem tudnak leszokni, hiába szeretnének.

Tőlünk megtudhatod, hogy mi a dohányzás kevésbé káros alternatívája, és hogyan teheted azt menővé.

 Heat-not-burn

Lehet, hogy nem ismeretlen számodra a fogalom, mert már találkoztál vele, de nem biztos, hogy tudod is, hogy mit jelent. Nem, ez nem az e-cigi, ez valami egészen más. A hevítőrudak és hevítőkészülékek világa meglehetősen izgalmas és színes szegmense a dohányzásnak. A technológiának hála nem képződik füst, így a büdös füstszag is eltűnik az életedből, a ruháidból és az otthonodból is. Tehát kellemesebb lesz a közeledben lenni, és rágót sem kell állandóan rágnod, hogy elvegye a cigi aromáját. Apropó aroma…

A hevítőrudak rengeteg aromával érhetőek el, sőt nikotinos és nikotinmentes változatban is kaphatóak. Míg a nikotinos nikotinsóval készül, addig a nikotinmentes többféle teaalappal érhető el a piacon. De vajon miről is beszélünk pontosan?

A hevítőkészülékekben a dohány hevítése történik, aminek során az égetéssel ellentétben, nem szabadul fel füst, sem pedig egyéb égéstermék. Mivel a nikotin függőséget okozó volta mellett a sokféle égéstermék okozza a legtöbb problémát a tüdőben, ezért ez nagyon jó hír a társadalom dohányzó részének. A hevítőrudak élvezeti ideje tökéletesen megegyezik a hagyományos cigiével, azaz ugyanannyi ideig szívhatjuk.

Legyen egyedi

Sokak számára lényeges kérdés, hogy hogyan fogja megkülönböztetni másétól a töltőtokot és a készüléket, ha ugyanolyannal rendelkezik. Szerencsére ma már erre is van megoldás. Arról nem is beszélve, hogy senki nem szeretne új hevítőkészüléket és töltőt venni egy esetleges leejtés miatt, így a legjobb megoldás, ha már az elején gondoskodunk a védelméről. Ezt többféleképpen tehetjük, hiszen ma már léteznek:

  • játékos szilikontokok
  • elegáns, merev, kemény tokok
  • kombinált tokok a kettő ötvözetéért

Sőt mindezek akár többféle kombinációban is kaphatóak. A Finom Füst kínálatában több mint 90-féle tokot találsz IQOS 2.4, 2.4 plus, 3.0 vagy 3.0 duo készülékekhez egyaránt, így biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt.

A leejtésen túl remekül védenek ezek a tokok a különböző karcolások ellen, sőt ha csak nekiütnénk valaminek, akkor is hatékonyan ellenáll és megóvja a hevítőkészülék töltőjét és ezáltal a készüléket is. Sőt, némelyik tok maximálisan a praktikum jegyében készült, mivel olyan kialakítású, hogy egy helyen elfér a hevítőkészülék és a hozzá tartozó hevítőrudak is. Akár többféle ízben is magaddal viheted őket, nem is beszélve a nikotinsós és a nikotinmentes változatról.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo