fbpx

Lazítás körkörös terápiával a masszázsmedencében

A technológia fejlődése az élet minden területére kiterjed, egyre jobb minőségű és az igényeket jobban kielégítő eszközök vehetek minket körül. Ez alól a jakuzzik sem képeznek kivételt. Mára, akár egy masszőr, a test legtöbb izmát képesek átmasszírozni, kezelve ezzel a meglévő ártalmakat és megelőzve a komolyabb problémákat.

A Caldera jakuzzik gyártója is kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a fúvókáknak a lehető legoptimálisabb helyzetet adja, így a lehető legtöbb izomcsoportot átmozgatva adjanak kiemelkedő élményt a hidromasszázs kedvelőinek.

Mi az a körkörös masszázs terápia?

A jakuzzin belül mindegyik ülőhely speciálisan egy testtájék masszírozására lett kialakítva. Ebből kifolyólag, ha körben haladva mindegyik pozíciónál eltöltesz egy kis időt, olyan érzésed lesz, mintha egy valódi masszőrnél jártál volna, ugyanis a teljes testet átmozgatja. Mivel a vízsugár erejét Te szabályzod, a mindennapi igényeidhez szabhatod, hogy egy kellemes és simogató masszázst szeretnél, vagy egy erőteljesebb élményre van szükséged.

Ha Te is szeretnéd átélni a mindennapi hidromasszázs felemelő élményét, keresd fel a Caldera Spas oldalát és válaszd ki a legkényelmesebb jakuzzik közül a hozzád leginkább illő darabot!

Miből áll a körkörös terápia?

Az Ultramassage ülés a tested felsőbb területeire összpontosít. A szervezetednek ez az a része, ami a leginkább ki van téve az okoseszközök túlzott használatából eredő természetellenes tartásnak, így a nyak, váll és hátközépi izmok hálásak lesznek az Ultramassage ülés használatáért.

Az Atlas Neck Massage System az ülőmunkát végzőknek lesz nagyon jó barátja. Ez a rendszer kifejezetten a nyakra fókuszál. A folyamatosan mereven tartott nyakizmokat alaposan átmasszírozzák a fúvókák, miközben a fejet egy kényelmes párnán pihentethetjük.

A Whirlpool rendszer a medencében finom örvényeket kelt, de a hasznossága nem merül ki ennyiben. Körkörös mozgásával a gerinc melleti izmokat és a derék tájékát kényezeti. 

Az EcstaSeat a Caldera medencék méltán közkedvelt része. A nagy hátizmokra összpontosítja a fúvókákat, amiket az élet bármely területén munkálkodóknak jólesik átmozgatni. A házimunka utáni pihenéstől az ülőmunka ellensúlyozásán át egészen a nehéz fizikai munka utáni regenerálódásig, minden területen kiváló társ. Főként, hogy az ülés extra kényeztető funkcióként tartalmazhat lábikrára és csuklóra irányuló fúvókát a teljes kényeztetés érdekében.

Az Euphoria befúvók neve kimondottan beszédes, ha a hozzájuk köthető élményről van szó. Ez a részleg a lábak kényeztetéséért felel. A comboktól a lábfejig minden lényeges izomcsoportra jó hatással van.

Végül a Sole Soothers jetek a talpakat kényeztetve pihentetik el a testet, hogy az egész napos talpalásnak ne legyenek olyan kellemetlen utóhatásai, mint például az éjszakai talpzsibbadás.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo