fbpx

Kültéri kamera telepítése, avagy előzzük meg a bajt!

A kültéri kamera telepítés rengeteg fejfájástól szabadíthat meg minket, feltéve, ha a kompromisszumoktól mentes minőség jegyében kizárólag kiváló műszaki és külső jegyekkel operáló berendezés mellett tesszük le a voksunkat.

Kiknek ajánlott a kültéri kamera telepítése?

Röviden, bárkinek, akinek fontos a személy- és vagyonvédelmi biztonságtechnikai eszközök megléte az otthonában. Ezek a modern berendezések nemcsak a vidéki családi házak, a parkolók, az üzemanyagkutak vagy a töltőállomások környezetének szemmel tartásából vizsgáznak jelesre, de többek között a társasházak bejáratának megfigyelésében is remek szolgálatot tesznek.

Reszkessetek, biciklitolvajok!

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hazánkban is egyre több betörés, rablás történik. A tolvajok általában azokra a vagyontárgyakra szeretik rátenni a kezüket, amiket azonnal pénzzé is tehetnek. Busás hasznot remélnek például egy-egy márkás, őrizetlenül hagyott biciklitől is. A társasházakban általában ki van alakítva a lakók bringáinak egy tároló, ám ennek megléte még nem garancia a kedvenc kétkerekünk védelmére. Egyedüli megoldással a kültéri kamera telepítés szolgálhat a társasház bejarátához. Így ugyanis minden személyről, aki az épületbe belép, felvétel készül, ami egy esetleges bűncselekmény után páratlan segítséget nyújthat az ügy felgöngyölítésében.

Néhány szóban a kültéri kamerák burkolatáról

Mivel ezek az egységek sokkal jobban ki vannak téve az időjárási viszonyoknak, a környezeti behatásoknak, mint a beltéri társaik, roppant fontos, hogy minőségi, strapabíró burkolattal legyenek felruházva. A kifogástalan renoménak örvendő gárda, az Alarmdirect színes spektrumon mozgó palettáján IP (Ingrass Protection) védelemmel ellátott burkolatú kamerák találhatók, amelyek tökéletesen állják a sarat a szálló porral, az erős UV sugárzással vagy a faggyal, esővel szemben is.

Kamera telepítés – választékból nincs hiány

A burkolatukat tekintve a kamerák több típusba is tartozhatnak (fémházas kompakt, dóm, box, speed dóm). Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, ezekről kérdezzük bátran a profi csapat tapasztalt, komoly szaktudással rendelkező munkatársait.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo