fbpx

Költöztetés akár az Ön cége vagy irodája számára is

Amikor valaki költöztetésről beszél, mindenkinek egy lakás vagy ház jut először eszébe, mely berendezéseit át kell költöztetni az új címre. Ez azonban közel sem fedi le a költöztetés fogalmát. Költözni, ezáltal költöztetni ugyanis nem csak magánszemélyeket, de bizony cégeket is lehet, és kell is. Egy dinamikusan fejlődő cég élete során többször is költözik. Egyszerűen azért, mert kinövi az irodáját vagy azt az épületet, amelyben megkezdte, vagy addig folytatta a tevékenységét. Ha költözés mellett dönt egy cég, akkor sok mindenre oda kell figyelnie. Talán ezek közül a két legfontosabb a folyamatos ügymenet biztosítása és a gyors költözés. Rendben, de hogyan is kezdjen bele a költözésbe egy cégvezető?

Kire bízná a költöztetést, ha nem profikra?

Sajnos sokan abba a hibába esnek bele, hogy megpróbálják házon belül megoldani a költöztetést. A családi vállalkozások esetében ezzel nincs is nagy gond, de ahol már alkalmazottak is vannak, ott nem mindegy, hogyan költözünk. Az alkalmazottainkat nem azért vettük fel, hogy költöztessék el a cégünket. Pedig sajnos épp ez az, amit sok esetben a kisebb cégek vezetői elvárnak az alkalmazottaiktól.

Ez viszont több okból kifolyólag sem jó ötlet. Egyrészt azért, mert az alkalmazottakat általában nem cipekedésre veszik fel, így rossz érzés lehet számukra, hogy ilyen munkát kell végezniük. Másrészt nem is feltétlen vannak rá felkészülve, így lehet, hogy nem fogják bírni. Ha pedig bírják is, garantáltan egy hétig izomlázuk lesz utána, ami visszaveti a teljesítményüket,és akár morálisan is aggályos lehet a dolog.

Nem érdemes tehát ezzel próbálkozni, bízza szakemberre irodája, cége költöztetését, garantáltan nem fog csalódni! Egy profi cég profi költöztetőkkel gyorsan és biztonságosan át tudja költöztetni a cégét vagy irodáját az új telephelyére.

Költözni, de minden áron?

Nem mindegy azonban, hogy mennyiért költöztetik át az irodáját. A magas áraknál a bizonytalan árak még rosszabbak, ezért olyan céget keressen, akik garantált árat tudnak mondani. A megbízhatatlan cégek, akik mindent “megoldanak okosba” minden esetben többe fognak kerülni, mint egy profi költöztető cég. A szolgáltatás minősége pedig köszönőviszonyban sem lesz egymással a két költöztető esetén.

Egy profi cég előre ad árajánlatot, ráadásul írásban. Sőt, nagyobb költöztetés esetén helyszíni szemle után fix, garantált árat is tud mondani a teljes folyamatra. A fenti linken elérhető Servitius és Partnerei költöztetés például két opciót is kínál, ami csak alátámasztja a profizmusukat. Vagy egy felmérést követően egyösszegű, fix ajánlatot adnak, vagy a honlapjukon elérhető kalkulátor segítségével Ön is kiszámolhatja a díjaikat. Persze az első a legpontosabb.

Csak profi céggel éri meg költöztetnie irodáját vagy cégét

Ha Önnek számít a berendezések biztonsága, a költöztetés gyorsasága, gördülékenysége, akkor profi költöztető céget bíz meg.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo