fbpx

Két kerék plusz négy – hosszú túrákon domborít igazán az új Volvo XC60

Úgy fest, hogy visszavonhatatlanul kitavaszodott és elkezdődött az igazi kiránduló- és bringatúra szezon. Ilyenkor szívesen dobjuk be a csomagokat a kocsiba és rögzítjük a bringákat a kerékpárszállítón, hogy aztán neki vágjunk a kalandoknak. A Volvo SUV kivitelű autói kiváló partnerek lehetnek ebben.

Új nézőpont, új Volvo XC széria

Talán az is tudja, aki nem igazán foglalkozik autókkal, hogy a kombik és a SUV-ok gyártásában a svéd autómárka az élen jár. Amellett, hogy a Volvo autók híresek a letisztult formatervezésről, az XC szériák sokoldalúságuk miatt olyan közkedveltek.

A Volvo XC modelljei közül a 60-as a legnépszerűbb: az előző verzióból 9 év alatt több, mint 1 millió darabot adtak el a világon. A Volvo XC60 egy kiemelkedő szabadidőautó, amit számos szakmai díj és a töretlen népszerűsége is bizonyít. Az új XC60 a Volvo Budapest bemutatótermében kipróbálható.

Kényelmes, mégse túlzó: Volvo XC60 és az intelligens megoldások

Az új Volvo XC60 nem túl hivalkodó, így akár egyedülállóknak is tökéletes, mégis kellően tágas ahhoz, hogy egy hosszabb túrára vigyen akár egy négytagú családot is. Mostantól az utastér hátsó sorában is kényelmesen elfér akár egy magasabb felnőtt is, így annak sincs akadálya, hogy komfortosan utazzon együtt a baráti társaság.

A csomagtér rakodófelülete alapból is figyelemre méltó: 480 literes kapacitásával bőven elég egy hosszabb utazáshoz is, de ha ez kevésnek bizonyulna, a hátsó ülések előre döntésével akár 1450 literig bővíthető. Az autó jól pakolhatóságát tovább erősíti a síalagút, az aktív életet élők számára pedig további praktikus kiegészítő az elektromos vonóhorog.

Biztonságos útitárs, akár a világ végéig

Bár városban is fontos, főleg azok számára, akik sokat és hosszasan utaznak, mindennél előbbre való a biztonság. Az új Volvo XC60 aktív és passzív biztonsági rendszerei egyaránt kényelmet és biztonságérzetet nyújtanak mind a sofőr, mind az utasok részére.

A Volvo alufelni, az ajtók, az A és B oszlopok masszívsága, valamint a küszöb vastagsága, és a teljes karosszéria már ránézésre is biztonságot sugároz. Számos érzékelője és kamerája segít a manőverezésben, az AWD (All Wheel Drive) pedig az erőt biztosítja. Az XC60 modell Plug-In Hybrid kivitelben is elérhető, így a Volvo nem csak praktikus, de fenntartható megoldást is kínál a hosszú túrák szerelmeseinek.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo