fbpx

Ismerkedj meg a LUMINES LED profilokkal, és válaszd a számodra legideálisabbat!

A LED világítástechnikai eszközök tárháza igen széles, így garantáltan megtalálhatod azt, amire valóban szükséged van. Azonban érdemes tüzetesebben körülnézni, hiszen annak ellenére, hogy a LED izzók és LED profilok kifejezetten megbízható, hosszú élettartammal rendelkező, hatékony eszközök, több márkával is találkozhatsz a piacon. 

Márka tekintetében minden egyes brand mást tud, és más minőségben biztosíthatja számodra az egyes világítástechnikai eszközöket. Ilyen neves és sokak által a minőségről ismert márka a LUMINES is, amely LED profilok és egyéb kiegészítők tekintetében is kiemelkedően teljesít.

Mit kell tudnod a LUMINES-ről?

A LUMINES több mint 12 éves múltat tudhat maga mögött, hiszen már több mint egy évtizede gyárt kiváló minőséggel rendelkező alumínium LED profilokat, melyek megfelelnek minden európai elvárásnak. A LUMINES LED profilokra jellemző a modern és minimalista kialakítás, melynek köszönhetően minden környezetbe kiválóan beilleszthetők. Ennek köszönhetően nem csak hatékony világítóeszközként funkcionálhatnak, hanem egyszerűen a lakás díszévé válhatnak. 

A LEDLámpaház.hu-nál kapható LUMINES LED profilok alumínium ötvözetből készültek, az átlagnál nagyobb anyagvastagsággal, ennek köszönhetően nem csak a LED-ek hőelvezetését javítja, de ezzel az élettartamukat is jócskán meghosszabbíthatja. Így nem szükséges gyakran cserélgetned a szalagokat és újat vásárolnod, mert megsütötte volna magát az egyenetlen hőeloszlás miatt.

A gyártó elsődleges célja az volt, hogy olyan innovatív és technológiailag fejlett termékeket tudjon biztosítani, amelyek versenyképes áruknak köszönhetően széles körben elérhetőek a vásárlóközönség számára.

Amennyiben szeretnél még többet megtudni a LUMINES LED profilokról, akkor keresd fel a LEDLámpaház.hu weboldalát, ahol közel 50 különböző LED profil termékcsalád közül válogathatsz. 

A LED profil kínálatról

Profilok tekintetében beszerezheted a felületre szerelhető, a falba süllyeszthető, a függeszthető, valamint egyéb speciális profilokat egyaránt. A LED profilok elérhetők különböző méretekben is, legyen szó 1, 2 vagy 3 méteres kiszerelésről. Azonban az utóbbi méret legtöbb esetben csak külön rendelésre szerezhető be. 

Mindemellett az elérhető színek tekintetében is igen széles a skála, hiszen összesen 5 szín közül is válogathatsz, legyen a fekete, az ezüst, a natúr, a fehér vagy a bronz a kedvenced. A profil mellett takaróprofilra is szükséged lesz, amely esetében szintén igen széles a választék. Lehet víztiszta, opál, tejfehér, fekete vagy prizmás. Érdemes figyelembe venned, hogy minél kisebb a fényáteresztése, annál homogénebb, azaz egységesebb lesz a fény.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo