fbpx

Íme egy kád, ami fekete színben is beszerezhető

Bemutatásra került a legújabb kád, amely a Freedom W nevet kapta. A falhoz szerelhető változatba könnyedén bele lehet szeretni, hiszen letisztult, azonban mégsem túl hagyományos. A szokatlan árnyalatban tündöklő darab szinte minden tekintetet azonnal magára vonz.

De vajon mit érdemes tudni az újdonságról? Cikkünkben részletesen bemutatjuk ezt az egyedi modellt.

A Ravak újdonsága

A karakteres megjelenés nem álom többé, hiszen a Freedom W szinte minden várakozást felül tudott múlni. Egyedi kialakításának köszönhetően remekül ötvözi a különálló és a hagyományos darabok előnyeit. A színe kapcsán pedig elmondható, hogy egyedülállónak számít ezen a piacon. Amennyiben tehát magas minőségű berendezést keresünk a fürdőszobába, mindenképpen érdemes megfontolni a márka modelljét, ami idén ősszel került a kínálatba.

Mit tud az új Ravak kád?

Az első és legfontosabb, hogy a Mozaikkerámia a Ravak kádakra, egyet kivéve, minden változatára örökké tartó garanciát vállal. Érdemes tehát alaposan elolvasni és átgondolni az alábbi típusról szóló kis összefoglalót, hiszen most megrendelve nagy előnyre lehet szert tenni.

Az első dolog, amitől a Freedom W különlegessé vált, hogy falhoz helyezhető kialakítást kapott. Kicsit hasonlít a hagyományos típusokra, azonban mégsem olvad teljesen bele a környezetbe. Ezzel biztosítják, hogy a használója megkapjon mindent, amire szüksége van. Az íves vonalvezetés és a keskeny perem pedig az elegáns megjelenésről gondoskodik, amitől a fürdőszoba igazán különlegessé válhat.

Nagy előnye továbbá, hogy ez a modell nem köti meg az ember kezét a csaptelep választását illetően. Válogathatunk szabadon a megszokott típusok közül, de szóba jöhetnek a kádperemre szerelhető kiegészítők is. Az összképet talán utóbbival lehet igazán egyedivé varázsolni, de mint említettük, minden csak a stílustól és az ízléstől függ.

A nagy méretének köszönhetően pedig akár két személy is kényelmesen fürdőzhet benne egy hosszú napot követően. Az akril alapanyag ráadásul gondoskodik róla, hogy tartós és biztonságos darabot szereltessünk a helyiségbe. Az akrilnak hála a kádnak ráadásul sokkal kellemesebb lesz a tapintása, és a víz is lassabban tud benne kihűlni. Innentől csak tőlünk függ, hogy mennyi ideig is akarjuk magunkat áztatni, és mennyi időt töltenénk a fürdőszobában.

Mitől ilyen egyedi a Freedom W?

Nem szabad szó nélkül elmenni a csodálatos színe mellett sem. A fekete külső és a fehér belső majdnem teljesen szokatlan ebben a világban, azonban a márka úgy gondolta, ez a változat bőven megállja a helyét a piacon. Nem tévedtek, hiszen a legújabb trendet követő kád bármely enteriőrbe könnyen beilleszthető, így bárki számára alkalmas berendezés lehet. Nincs tehát olyan része, ami nem lenne minőségi, szerethető és egyedi.

(x) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo