fbpx

Így spórolhatunk időt magunknak egy Bluetooth fülhallgatóval

A Bluetooth fülhallgatók korában élünk, amikor már aki csak teheti, a vezeték nélküli megoldásokat keresi. Ennek több oka is van. De melyek is ezek? És miért is jó ezeket használni?

Hogy tudunk velük például időt spórolni magunknak? Ezekre a kérdésekre fogjuk megadni a választ ebben a cikkünkben.

Mik a Bluetooth fülhallgatók legnagyobb előnyei?

Elég ha megnézzük a CoolMobile.hu Xiaomi Bluetooth fülhallgatóit, láthatjuk, hogy egyetlen gyártótól is milyen sokféle vezeték nélküli fülhallgató érhető el. Ez egyértelműen azért van, mert hatalmas a kereslet az ilyen készülékekre.

A vezetékes változatokkal szemben itt nincs kábel a lejátszó eszköz és a fülhallgató között, így szinte végtelen szabadságot kapunk! Természetesen itt sem mehetünk több száz méterre a telefonunktól, ha arról hallgatjuk a zenét, de nincs egy zsinór pluszban a nyakunkban, ami korlátoz minket. Tökéletes példa erre az edzőterem, ahol ha letesszük a telefonunkat egy helyre, és a környék összes kondigépén edzhetünk anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnunk, vagy arrébb kellene tennünk. És a kábelek sem akadnak bele semmibe a gyakorlatok elvégzése közben.

A másik hatalmas előnyük az, hogy a fejlesztések olyan irányba haladtak tovább, hogy az újítások ezekbe a saját erőforrással és processzorral ellátott készülékekbe kerültek bele. Így bárhogy is nézzük, mindenképp sokkal többet tudnak a vezeték nélküli változatok.

Már ez a két előny is elég ahhoz, hogy ezt a típust válasszuk. De ha megfelelően használjuk, akkor további előnyöket is kihozhatunk belőle. Ilyen például az is, hogy időt spórolhat számunkra a vezeték nélküli fülhallgató.

Milyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik egy kiváló Bluetooth fülhallgató? 

A most kapható legjobb vezeték nélküli fülhallgatók nem csak a modern Bluetooth kapcsolatuk miatt olyan jók, bár ez is hozzájárul ahhoz, hogy ennyire kedveltek. Hanem például azért is, mert akár a fülhallgatónkkal is vezérelhetjük a telefonunkat, ha onnan játsszuk le, amit hallgatunk.

De nagyon sokan szeretik az aktív zajszűrés funkciót is, mely akár -40 dB-es zajkioltásra is képes. Ez kiváló lehetőséget teremt arra, hogy akár zajos környezetben is élvezhessük a kedvenc zenéinket, vagy hogy olyat hallgassunk, amivel még fejlesztjük is magunkat.

Emellett az sem hátrány, hogy mikrofonnal is el vannak látva ezek a készülékek, azaz teljes hívásokat vagy meetingeket is le tudunk velük bonyolítani.

Hogy spórolhatunk időt magunknak egy Bluetooth fülhallgatóval?

Sokan mondják azt, hogy ők olvasnának, ők tanulnának, de nincs rá idejük. Márpedig az önfejlesztés igenis fontos része kell, hogy legyen az életünknek. Ha erre nem szakítunk időt, akkor nem fogunk fejlődni, de még a nyelvtudásunkat sem tudjuk feltétlenül szinten tartani.

Épp ezért érdemes kihasználni azokat a holtidőket, amikor valamilyen monoton, gondolkodást nem igénylő tevékenységet végzünk. Ilyenkor betesszük a fülünkbe a Bluetooth fülhallgatót, és már indulhat is a tanulás! Házimunka, evés vagy akár vezetés közben is.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo