fbpx

Hogyan válasszunk papírtermékeket?

Akár otthoni, akár irodai, akár intézményesített környezetről beszélünk, papírtermékekre mindig szükség lesz. Természetesen függően a hely jellegétől többféle felhasználásról beszélhetünk, sőt még a mennyiség is ugyanennek a paraméternek a függvénye. Hiszen akárhonnan is nézzük, jóval kevesebb WC-papír fogy otthon, mint egy irodában vagy mint egy kórházban.

Ám függetlenül a mennyiségtől, mindenképpen ügyelni kell a minőségre, hiszen a környezetbarát megoldások alkalmazása ma már létkérdés, és minden körülmények között szem előtt tartandó cél. Mai írásunkban éppen ezért egy kiváló megoldást javaslunk.

Nem mindegy, hogy mit választunk!

Talán mondani sem kell, de hatalmas különbségek vannak a különböző gyártók termékei között. Így ha megbízható minőséget szeretnénk, akkor a Higienia.net papírtermékei közül a Paperdit érdemes majd választani. Ha toalettpapírt, kéztörlőt, papírtörlőt vagy szalvétát keresünk, akkor meg is állhatunk, megvan az ideális termékcsoport! Az imént említett papírtermékekre mindig és mindenhol szükség volt/van/lesz, éppen ezért lényeges, hogy rábukkanjunk a legtökéletesebb termékekre!

Az Il Contatto Kft. szakemberei ugyanis elvégezték helyettünk a kutatómunkát, és megtalálták azt a brandet, amely minden szempontból megfelel azoknak a kritériumoknak, amiknek egy környezetbarát, modern és prémium minőségű papírterméknek meg kell felelnie.

Mutatjuk is, hogy mik ezek!

Legyünk környezetbarátak!

A környezettudatosság, az ökológiai lábnyom csökkentése ma már nem csupán üres szavak. Éppen ellenkezőleg, nagyon is sürgető problémára hívják fel a figyelmet.

A legtöbb gyártó ugyanis nem igazán figyel oda arra, hogy hogyan és miként állítja elő a profiljának megfelelő termékeket. Vagyis nem figyelt oda eddig, hiszen ma már megannyi szabvány szabályozza az eljárásokat.

Így többek között a Paperdi gyártóját is, aki garantálja, hogy még azokat az erdőket is fenntartható módon kezeli, ahonnan a papírtermékeihez a fát nyeri. Így már gyakorlatilag a nulladik lépéstől óvva van a Föld.

További szimpatikus vonás, hogy biológiailag lebomló termékeket állítanak elő, valamint még az egészségügyi szabványok által előírtakat is maximálisan teljesíti.

Ha már papírt kell használni…

Akkor mindenképpen arra kell törekedni, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb módon tegyük mindezt, és ezt csak úgy érhetjük el, ha a folyamat legelejétől a legvégéig igyekszünk környezettudatosan eljárni.

Ahogy az Il Contatto Kft. szakemberei is ajánlják: olyan gyártó papírtermékeit tanácsos venni, akik már a gyártás legelső pillanatától felelősséggel látnak neki a munkának.

Számtalan olyan eset van, amikor a papír nem helyettesíthető, így mindenképpen jó, ha megtaláljuk azt az alternatívát, ami a bolygónkat a legkevésbé terheli, és közben a funkcióját is kiválóan képes betölteni. A Paperdi papírtermékeivel már célba is értünk a jelek szerint!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo