fbpx

Hogyan őrizheti meg élete emlékképeit biztonságosan?

Sportolóként minden örömteli pillanat egy olyan emléket hordozhat, amit érdemes megörökíteni még akkor is, ha nem a dobogón állunk.

Rengeteg olyan ember sportol a világon, akik nem a verseny miatt csinálják. Viszont ők is megérdemlik, hogy a teljesítményük méltó helyet kaphasson az emlékek tengerében: akár egy fizikai könyv formájában, ami hosszú évekig tartós maradhat.

Lehet a mozgatórugó pusztán a testmozgás szeretete is vagy a bizonyítás vágya önmagával szemben. Viszont minden sportoló életében megvannak azok a mérföldkövek, amiket egy fotón szívesen látna, akár hobbisportoló, akár versenyző az illető.

Hogyan lehet megőrizni ezeket a pillanatokat?

Szeretjük hinni, hogy nem csak a polcon sorakozhatnak a bekeretezett fotók vagy egy dobozba elrejtve. Egy, a myprintpix.hu oldalán elkészíthető fotókönyv is őrizheti azonban azokat a csodás pillanatokat, amiket sportolóként megél.

Ezt bármikor előveheti anélkül, hogy kipotyogna belőle a fotó. Az albumokkal ugyanis ez a legnagyobb probléma: vagy kiesnek belőle a képek, mert nem olyan méretű, vagy éppen bele sem férnek. Arról nem is beszélve, hogy egy vagyonba kerül a képnyomtatás.

Egy fotókönyv viszont úgy képes megőrizni ezeket a pillanatokat, hogy bátran a legkisebb családtag is lapozgathatja azt, anélkül persze, hogy aggódnia kellene azon, hogy tönkremegy. Ahogy a neve is sugallja: egy könyvbe zárhatja a pillanatok emlékét.

Miért jobb választás a fotókönyv, mint a fényképalbum?

Első gondolatunk az volt a kérdéssel kapcsolatban, hogy a fotókönyv legnagyobb előnye a fotók biztonságos tárolása. Aztán elgondolkodtunk azon is, hogy az albumoknak vagy egyfajta kötöttsége is. Hiszen a képek meghatározott helyre kerülhetnek, adott méretekben.

Így azt mondhatjuk, hogy egy ilyen fotókönyv formátum megadhatja azt a szabadságot is, hogy ön választhatja meg a könyvbe kerülő képek méretét. Ezenkívül pedig arra is van lehetősége, hogy egy montázs készülhessen, vagy átfedéssel kapjanak helyet a fotók.

A digitális világban a fényképek már nem a dobozban lapulnak, és nem is feltétlenül a polcra kerülnek egy keretbe. Egyre elterjedtebb választás a fotókönyv. Pont a rugalmas előnyei emelik ki a hagyományos albumok közül.

Hogyan készül a fotókönyv?

Pofonegyszerű ma már olyan könyvet összeállítani, ami a legszebb pillanatait őrzi. Ráadásul úgy, hogy az még ötven év múlva is ugyanolyan állapotban marad. Első lépésben ki kell választania a könyvméretet.

Ezután már csak fel kell töltenie a kedvenc digitális fényképeit. Sok esetben van lehetőség arra, hogy a feltöltés után is még válogathat is a képek között, hogy mi kerüljön a könyvbe.

Válassza az automatikus képkitöltést, vagy pedig egyesével helyezze el őket a kívánt oldalakra. Különböző hátterek, maszkok, keretek és díszítőelemek segítenek még egyedibbé varázsolni a fotókönyvet.

Akár családi képek, akár pedig a sportolói élmények kerülnek a könyvbe, minden esetben le tudja ellenőrizni a végleges kinézetet. Ráadásul itt több példány is készülhet!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo