fbpx

Hogyan legyél sportolás közben is stílusos?

Sportolás közben első a kényelem! De ki mondja, hogy a stílus ilyenkor nem fontos? Mozgás közben is szeretünk minél jobban és divatosabban kinézni amellett, hogy nem adunk alá a praktikumból sem. A megfelelő szett összeállításához néhány dolgot kell szem előtt tartanunk.

Túrázáshoz minden esetben szükségünk van egy kényelmes hátizsákra, amiben elférnek a legszükségesebb holmik, mint a víz, elemózsia, esetleg zseblámpa vagy váltás ruha.

Az edzőterembe, uszodába, vagy teniszpályára menet pedig általában egy megfelelő sporttáskában tudjuk a mozgáshoz szükséges kellékeket magunkkal vinni. A Taskam.hu kínálatában a sporttáskák között többféle méret és márka között válogatva találhatjuk meg a legideálisabb modellt.

Milyen sporttáskát válasszak?

Egy edzés során többféle dologra szükséged lehet. Kezdve a sportruházattal és cipővel, egészen a specifikus kellékekig, mint például, ütő, labda, kesztyű vagy fogvédő. És persze a mozgás utáni felfrissülést se felejtsük ki. Törölköző, tusfürdő és dezodor nélkül egy izzasztó kondizás után nem ajánlott kilépnünk az edzőteremből.

Gondoljuk át, hogy milyen és mennyi eszközre és holmira van szükségünk a rendszeres sportoláshoz és eszerint válasszuk meg a táskát. Lehet ez klasszikus fekete, vagy akár valamilyen vidámabb színű darab is. Ezenkívül a pénzünk és az irataink sem árt, ha elférnek benne, ezért vagy olyat válasszunk, amiben külön zseb is található ezek tárolására, vagy szerezzünk be egy hozzá passzoló pénztárcát.

Milyen pénztárcát válasszunk?

Általában kirándulás vagy sportolás esetén szintén nem indulhatunk el mindenféle irat vagy pénz nélkül. Lehet, hogy nincs szükség az összes személyes okmányodra, így egy kisebb darab is megfelelő lesz a célnak.

Ha már van hátizsákod, vagy sporttáskád, figyelj arra, hogy a pénztárca elférjen benne egy számodra könnyen elérhető részen. Az sem árt, ha a két darab stílusban passzol egymáshoz. A paletta igen széles, ami nagyban megkönnyíti a dolgodat.

A sportos szett összeállítása

Ha az élet minden terén ügyelsz a részletekre, akkor egy kis odafigyeléssel a sportoláskor hordott szetted is lehet trendi és átgondolt. Nem árt, ha a táskád és pénztárcád anyaga és formája hasonló. Ha ugyanattól a márkától vásárolod meg őket, akkor nagyobb eséllyel találod meg ezeket a kombinációkat. De különböző gyártóktól is be tudsz szerezni szuperjó szetteket.

Legjobban mégis a színekre érdemes gondot fordítani. Kiindulhatsz abból, hogy a két darab legyen ugyanolyan színű, ezzel nem tudsz mellélőni. De az is működhet, hogy vásárlás előtt egymás mellé helyezed a két színt, és megvizsgálod, milyen a hatásuk egymás mellett. A fekete és a fehér általában mindennel passzol. Az is jó megoldás, ha az egyik darab alapszíne a másik díszítésében vagy varrásában köszön vissza.

Természetesen nem kell rögtön új pénztárcát vásárolnod, ha táskát veszel. Elég, ha vásárláskor odafigyelsz a meglévő darab adottságaira és a döntés során alkalmazod a fenti tippeket.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo