fbpx

Fontos tanácsok kádválasztáshoz

A kádak területén óriási a kínálat, egyáltalán nem könnyű feladat a választás. Ráadásul napjainkban már nem csupán a minőség és a funkcionalitás fontos, hiszen a dizájn is meghatározó. Cikkünkben a kádakat vettük górcső alá.

 Nincs hely zuhanyzónak? Amennyiben nem fér el egy zuhanyzó a kád mellett, érdemes kádparavánt felszereltetni a kádra, mellyel megakadályozható a fürdőszoba eláztatása. Azok számára, akik szeretnek romantikázni a párjukkal, ideálisak lehetnek a kétszemélyes kádak, melyek esetében minden adott a kényelmes fürdőzéshez két személy számára is.

 Különféle formák közül lehet választani

 A hagyományos, egyenes kádak inkább hosszúkás, kisebb alapterülettel rendelkező fürdőszobákba ajánlottak. Belső formájuk lehet ovális vagy szögletes. Szintén a kisebb fürdőszobákba ajánlott az aszimmetrikus kád, melynek egyik legnagyobb előnye a helytakarékosság.

 A sarokkádak nagyobb alapterülettel rendelkező fürdőszobákba ajánlottak. Akár két személy egyidejű fürdőzését is lehetővé teszik, hiszen két felnőtt is kényelmesen elhelyezkedhet bennük. A gyönyörű látványt nyújtó, térben álló kádakat a praktikum jellemzi. Nagyobb fürdőszobákba ajánlott ez a változat, és a sarokkádakhoz hasonlóan ideálisak lehetnek két személy egyidejű fürdőzésére. Jó tanács, hogy a kétszemélyes fürdőzésekhez mindenképpen olyan kádat érdemes választani, melyben a lefolyó középen került elhelyezésre.

 Praktikusak és impozáns látványt nyújtanak

 A megfelelő fürdőkád megtalálása elengedhetetlen annak érdekében, hogy akár évtizedekig tökéletes eleme legyen a fürdőszobának. Az említetteken kívül arra is érdemes figyelni, hogy legyen elegendő hely a fürdőkád szélén a kozmetikumok, illetve a gyerekek esetében a játékok elhelyezésére.

 A Zuhanykabin.hu-tól beszerezhető RAVAK kádak minden igényt kielégítenek és széles kínálatot nyújtanak a vásárlók számára. Ezek a változatok praktikusak és impozáns látványt nyújtanak. A választás előtt mindig végig kell gondolni, hogy hányan és milyen gyakran használják majd a kiválasztott kádat.

 Kád a testileg és lelkileg is megnyugtató forró fürdőhöz

 A kád lehet zománcozott, mely könnyen tisztítható, azonban az idő múlásával elkezd repedezni és lekopni a zománc. Továbbá készülhet akrilból, mely kifejezetten népszerű anyagnak számít napjainkban. Az akril megtartja a hőt, strapabíró és sima felületet biztosít. Azonban a legtartósabb kádak öntött márványból készülnek, hiszen ezek a változatok nem sárgulnak és nem repedeznek.

 Nincs is jobb egy hosszú munkanap után, mint egy testileg és lelkileg megnyugtató forró fürdő. Ehhez csupán az ideális kád beszerzésére van szükség, mely egyszerű feladat a cikkben említett szempontok figyelembevételével.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo