fbpx

Fontos szerszámok villanyszereléshez

A villanyszerelés összetett, nagy pontosságot igénylő tevékenység, melyhez elengedhetetlenül fontosak a megfelelő, megbízható munkaeszközök, szerszámok.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb, a Vilszershop kínálatában megtalálható kézi szerszámokat, melyek nélkül egy korszerű villanyszerelő mindennapjai teljesen ellehetetlenülnek, ezért mindenképpen érdemes beszerezni őket minél hamarabb, ha még nem rendelkezik velük valamilyen okból.

Fázisceruza vagy fázisvizsgáló

A fázisceruza a villanyszerelő egyik legjobb barátja, használatával kimutathatjuk, hogy van-e áram a vizsgált vezetékben.

A korszerűbb, érintés nélküli változat már a vezetékhez közelítve is képes érzékelni az elektromosságot, közvetlen érintést nem igényel. A munka megkezdése előtt jó szolgálatot tehet, hogy felmérhessük vele a terepet, és tökéletes biztonságban dolgozhassunk az adott villanyszerelési feladaton.

Krimpelő, illetve szigetelés eltávolító

A szigetelés eltávolító, avagy blankoló speciális pengéinek köszönhetően képes a vezeték szigetelésének hatékony és pontos eltávolítására anélkül, hogy a belső vezetékben kárt tenne.

Van olyan szigeteléseltávolító, melyen a különböző méretű vezetékek számára több késpár is rendelkezésre áll, de van olyan is, mely automatikusan igazodik a lecsupaszítandó kábel méretéhez, így nagyobb volumenű munkáknál is hatékony segítség lehet.

A krimpelés a csatlakozók és vezetékek elektromos és mechanikai összekapcsolásának folyamata. A krimpelő fogó segítségével a csatlakozó tökéletesen a vezetékhez szorítható, így mindenképpen tartós és megbízható kapcsolat jön létre.

Akkumulátoros kábelvágók és présszerszámok

Az akkumulátoros kábelvágók és présszerszámok igazi forradalmat hoztak a villanyszerelésbe.

Előbbiek segítségével gyorsan és pontosan vághatóak méretre a kábelek és vezetékek mindenfajta fárasztó erőfeszítés nélkül, a vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig szabadon mozoghatunk velük a munkaterületen.

A komoly gyártóktól származó, minőségi darabok vastagabb kábelekkel is könnyedén elbánnak, mindezt persze a legkomolyabb szakmai sztenderdek betartásával, így téve lehetővé a magas színvonalú, biztonságos munkavégzést tartós eredménnyel.

Az Intercable egy ezek közül a megbízható gyártók közül, a présszerszámok piacán a neve egyet jelent a megbízhatósággal. Présszerszámok széles választékát kínálják, melyek között minden szakember megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő darabot.

Bármi is a feladat, vezetékek, kábelek, csövek, csatlakozók rögzítése, az Intercable szerszámok precíz és tartós összenyomást biztosítanak.

Ezek a termékek széles körben ismertek rendkívül magas minőségükről és megbízhatóságukról, így őket választva egy hosszú távon hűséges munkatársra tehet szert.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo