fbpx

Ezt viseli egy vérbeli motoros, avagy a motoros divat nyomában

Mielőtt túlságosan is megörülnél: nem, itt most nem a speckó motoros szettekről lesz szó. Ezek mellett azonban akadnak olyan ruházati cikkek is, amelyeket minden motorosnak kötelező beszereznie. A nyomtatott pólók világában egy külön birodalom létezik, ahová csak a motorosoknak van bejárásuk. A következő cikkben most utánajárunk, hogy milyen elemekkel dobhatnánk még fel a szerelésünket. Indulás, csak előre!
Élet két keréken

A motoros életstílust nem kell nagyon bemutatni. Az a jó, ha száguldunk, gurulunk és megyünk a semmibe. Ez egy olyan életérzés, ami a legtöbbször egy életen át elkísér minket. Mi következik ebből? Valószínűleg az, hogy van már egy pár motoros cuccunk otthon. A PólóVerzum motoros póló kínálatában viszont még találkozhatunk olyan termékekkel, amelyeket eddig talán még nem is láttunk sehol.

Egy motoros életében elengedhetetlenek a kiegészítők. Itt most nem a motoros darabokra gondoltam, mint amilyen a sisak vagy a kesztyű. Sokkal inkább a motoros fali képre, órára vagy pólóra. Mi mutathatna be minket jobban, mint néhány jellegzetes motoros tárgy?

Motoros divat

A motoros divatot két csoportra tudjuk osztani: ott vannak a speciális tervezésű motoros ruhák és nadrágok, amelyek nem egy esetben nagyobb beruházást igényelnek, illetve azokat a motoros pólókat, pulcsikat is megtalálhatjuk, amiket a hétköznapok alatt tudunk viselni.

A nyomtatott pólók világában a motorosoknak is jut hely. A sofőrök olyan darabokat szerezhetnek be, amelyek 100% pamut anyagból, digitális transzfernyomtatással készülnek, így még évek múlva is póló marad az a póló. De mit diktál a trend, és melyek a legkedveltebb grafikák a motorosok körében? Járjunk utána, és még az is lehet, hogy találunk valamit, ami nekünk is tetszeni fog!

Minden ami ütős, minden ami vagány

A motorosok által viselt pólóknak egyértelműen vagánynak kell lenniük. A nyomtatott pólók között ezért gyakran találkozhatunk “OFF ROAD” vagy “Born to ride, Ride to live” feliratos változatokkal, de a Crazy Biker szöveg szintén elég közkedvelt.

A komplexebb grafikák esetében képek és feliratok teszik teljessé az összképet. Egy motorozó koponya mellett mi más felirat lehetne, mint a “Ghost Rider”? A koponya, avagy halálfej motívuma egyébként elég gyakran van egy lapon említve a motorosokkal, sőt még a rock világának kedvelőivel is.

Amennyiben te a szolídabb és visszafogottabb megoldásokat kedveled, akkor a Ducati motoros látképe biztosan felvillanyoz majd, illetve a motoralkatrészeket ábrázoló pólókat ugyancsak ajánljuk a figyelmedbe. Mi azt valljuk, hogy motorosnak bizony születni kell. Ezt nem lehet tanulni. Érdekel, hogy mit tartogat számodra a motoros divat? Járj nyitott szemmel és meglátod!

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo