fbpx

Ezért érdemes törésbiztos gyorskapuban gondolkodni

Ha frissen vásárolt üzlethelységet, és új vagy felújított helyiséget választott, akkor minden bizonnyal szeretne praktikus elválasztóelemet tenni a raktár és az eladótér közé. Persze az is megeshet, hogy a raktárat szeretné két vagy több részre szeparálni.

A SPEEDCORD nevű gyorskaput a record éppen ilyen célokra tervezte. A vásárlók sokszor azért keresik ezt a terméket, hogy az üzlet munkaidőn kívül zárt részlegét jól funkcionáló elemmel tudják leválasztani. Kiegészítőként is működhet kézi ajtók vagy kapuk esetében.

Beépítése nem túl bonyolult. Kompakt meghajtóegységgel és vezérlőegységgel rendelkezik, 230 V-os áramra tervezték, ami megkönnyíti ezt a folyamatot.

Hol lehet alkalmazni?

A SPEEDCORD elnevezésű térelválasztó elemet előszeretettel alkalmazzák belátás elleni védelem céljából. Kényelmes és szemre is tetszetős opció, az áru átvételét gördülékennyé teszi.

Ha szempont az, hogy az eltérő hőmérsékletű raktárrészek össze legyenek kötve, arra is jó választás ez a megoldás. Miért? Mert tempósan nyitható és zárható, így a melegebb hőmérsékletű egység nem fog lehűlni olyan gyorsan, a hidegebbnek pedig nem lesz ideje felmelegedni. A kapu előtt nem kell várakozni, ami szintén komoly előnyt jelent. A hőtartó képessége mellett zajszigetelőként is funkcionál.

Ha szempont a biztonságos térelválasztás

Annak érdekében, hogy ne történjen baleset, fotocella-rácsot süllyesztenek a futósínekbe. Ezeknek köszönhetően mind a személyi sérülések, mind a tárgyak megrongálódásának esélye minimalizálható.

A record-Anti-Crash-System (RACS) védelmi rendszer egy új fejlesztés. Azért hívták életre, hogy ha netán ütközik valami a record SPEEDCORD-dal, akkor az ne legyen túl drasztikus. E rendszernek hála az üzemzavarok is megelőzhetőek.

Milyen előnyökkel jár a törésbiztos gyorskapu?

Számos előny közül kiemelkedő fontosságú az a tény, hogy a record gyorskapuja esetében nem kell kiálló elemekkel számolni. Ez annak tudható be, hogy egyetlen egységbe foglaltak minden meghajtórészt.

Pozitívum még továbbá az is, hogy a kefe nélküli, korszerű meghajtás rendkívül erősnek bizonyul, ráadásul nem is igényel kifejezetten számottevő karbantartási munkát. Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy szükségtelen külső kapcsolódobozzal szenvedni, mivel az áramellátás 230 V-ról megoldható. Hasznos a LED technikával biztosított figyelmeztető lámpa, valamint az, hogy grafikus kijelzővel szerelték fel a keretbe épített kezelőpanelt.

Hol ajánlott alkalmazni?

 Akár kiskereskedelmi egységekben, akár szupermarketekben hasznos szolgálatot tehet. Remekül funkcionál továbbá szállítmányozó cégek különböző helyiségeiben, de futószalag lezáróként vagy akár repterek rakodóterénél is szóba jöhet az alkalmazása.

(x) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo